Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja reklama za Ford
@federalac2000g Kakav auto takvi i putnici zar im nije bila dosta 250 € placa u Turskoj pa hoce radit na bausteli u HR za 1000€, zar niste poceli gradit autoput za Istanbul da bosnje mogu ic na posao u Tursku
Slika ko oglas s pika
Jeau nezahvalni!Cuj u turskoj 250 e placa!Pa sta ima veze.Neka ostanu u bih a mi bosnjaci idemo u naseg babe zivit i radit!
A u p.m.
Pa zar nije bh bratska drzava sa Turskom, zasto onda braca bjeze iz bh? Samo pitam. Sarkazam je da pojednostavim
ahah - boze dragi.. jos ovamo 50% klixovca misle da je u Turskoj bajno, da je Turska raj na zemaljskoj kugli itd.. ne bi dzaba bilo 10M turaka po europi moji SDA Talibani.. i jadno je da vam je uzor zemlja poput Turske.
oo zna koliko puta su prosli vec
majku mu kako ih bošnjaci ne ufatiše kad su prešli bih granicu prema HR-u 🤔
Pušten u rad sistem za migracije i poboljšano upravljanje bh. granicom ...... hahahaha
kazu svjedoci da su jos i svi sjedili!
Kako uvijek uhvate sirotinju a Mamić,Jelavić i ostale krupne ribe bez problema pređu preko granice
Ooooo bosnjaci
Moglo ih je i 25 stati komotno
Graničari zažmirite i propustite isto kao da je prošao šleper cigareta iz Montenegro.