Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ni kvalitetnih pitanja nije bilo.
Ne pitaj me nocas nista, pusti me da sutim Ja nocas trebam mir Stare rane opet peku, moje bitke dalje tek Duso, ti nemas nista s tim Pa niste mi vi dali pare neg MMF, a plete prihranjujem AKCIZAMA, vidi ti samo ove skupoće !
Tribina "ti ih biras, oni ti smjeste"
ne sluša dovoljno ? ma ne sluša nikako , ali eto im ih . oni su ih izabrali , ne ja . bilo bi za očekivati da bi za to trebali i morali biti kažnjeni na izborima 2018. , ali daj Bože . prije ću dobit bingo nego će se se to dogodit poznavajuci "ovcji sindrom" i intelekt većine populacije .
Vlast se odvojila od retardiranog naroda. Samo to može biti objašnjenje. Ne može normalan čovjek ovo trpiti.
Tako puno pitanja, tako malo odgovora od sudstva :D
Zar je od novog stvaranja ikada slušala !?
u Istočnom Sarajevu ?