Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra inicijativa. Nisam za Df ali vam sretno u svakom slucaju.
i zeljko se fino ustimo na budjet.. kae on bakiru.. svima si fasadu napravio samo meni nisiiiii .. heh..koji je ovo uhljeb
Iluzorno je očekivati da će DF,ali bilo koja gradjanska stranka ostvariti bilo kakav pomena vrijedan rezultat u RS-u. Ovo je više radi marketinga pred svojim članstvom u FBIH...
Najtijebolje, a i za nas, da ne prič(ate)aš, ništa.
A i ti ga, Komsicu, s.res previse! S.ebao si SDP! Sto niste svi izasli sa jednim prijedlogom za nacelnika u Opcini Centar Sarajevo? Kandidati ljevice su imali preko 12.000 glasova, a Ajnadzic oko 6000.
Vidi "lafa", posrojio u tri safa, pa se hvali da su stranku osnovali?! Nebudali, vi ste mali da bi nekog "tretirali", nego brale, skoči ti na Pale pa batine neće da ti fale !!!
hahahaha e moj Željko svoju šuplju možeš prosipat jedino u Sarajevu, isto ko i Naša stranka, SDP i ostali, tamo nećete dobiti ni glasa, imaju oni Dodu
@Zilot pametnije bi ti bilo da se zapitaš je li bolji pluralizam ili jednoumlje, ja ti neću sugerisat ništa jer ti bi trebao da znaš šta je za tebe bolje.
@suština dobro je rekao Zilot, bošnjački glasovi se rasipaju na stranke tipa Naša stranka, DF, GS, SDP a ustvari su jedno veliko ništa, najveći ublehaši, ništa bolji od trenutnih
Ako je malo prisutnih gore je po Banja Luku. Sto znaci da ne treba nista mijenjati i da vlada opste zadovoljsto i pored toga sto je RS pa i BiH, na neslavnom zadnjem mjestu po svim mjerilima.
Kakvi pljuvacki komentari, Zeljko ovo , Zeljko ono, ljevica ovo, ljevica ono. Pa glasajte i dalje za SDA i ostale stranke koje su na vlasti 20 godina, u cemu je problem?
Ispostavilo se je da je Covic uspio nekim laznim prijedlozima Bakira da pridobije da prekine koaliciju sa DF a uspostavi novu sa SBB-om, koji HDZ-u u njihovim separatistickim odnosima unutar federacije, bolje odgovaraju. To se je blokadama i zastoju funkcionisanja vlasti u federalnom parlamentu i potvrdilo.
Ne postoji "cijela" BiH, već Republika Srpska i FBiH. To bi bilo jednako besmisleno kao da kažete da postoji "cijela" Belgija, a Flamanija i Valonija ne mogu ništa.. Upravo obratno, samo se Flamanci i Valonci pitaju, i ako ima dogovora to se sprovodi na nivou Belgije. Tako,kad se nisu dogovorili o vladi Belgije nije je bilo dve i po godine. I niko iz "cijele" Belgije tu nije mogao ništa..
Komsic je najveci grobar BiH i krivac za ovu situaciju posljednjih 5god . Samo treba vidjeti koliko je ljudi iz ove stranke preslo u neovisne i u one neovisne koji se lizu sa SDA. Do sada je DF uspjesan jedino kao rasadnik kadra za SDA i ukopavanje volje naroda. Ko glasa za ovu stranku, sigurno je da ce izabrani istu napustiti i jeftino se prikloniti SDA.
@saim_adka a da je ostao sa njima, raskrstili bi ga kako je isti kao i oni... bolje biti dosljedan i ljude u oči gledat nego biti kriminalac.
pa za BL ovo je veliki skup za DF i nadam se da ce do izbora biti jos veci
Ovi ce pocepati na izborima u RS :-))
@bulletpro Zlatni ljiljan i njegova "fronta".
@bulletpro Daj bize da uzmu 30% glasova od prisutnih u sali 😂😂😂
gdje Zlatko Lagumdžija?
a tata je iza paravana
kako je krenuo i u RS ce sa SNSD koalirati pa poslije govoriti da nije znao koji su to lopovi ko SDA
Bravo Zeljko svaka cast 🌞