Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svih 6 članova DF-a je izrazilo zabrinutost.
SDA i SBB su javni kriminalci, a oni iz SDPa su onako podmukle SDAovske pudlica, a oni iz DF su zbunjeni SDPovci
U toku su pripreme za prodaju BHTelecoma. SDA mafija je pripremila operaciju prodaje a što će rezulturatu bogaćenjem male grupe 5 porodica koje žele da vladaju. Ako se to dopusti imaćemo monarhiju sa princom Bakirom polumozgašem diplomiranim.
Bivši hrvatski član predsjedništva a među hrvate ne ulazi ni na sahrani. Ovi političari su stvarno bljak,a mi što ih slušamo i gledamo još gori.
Na vrijeme 20 godina nakon uništenja istih, pa ko je ovdje više lud? Skoro 100% firmi uništeno dok su ovi skontali a koliko su sposobni pokazaše nam. Sve sami stručnjaci u teoriji al praktično su sve uništili od*ebite više experti na papiru.
MRŠŠŠŠŠ
Danas su opet u komunistickom modu. Kod Zeljka u kancelariji ima onaj prekidac kao u Ferrariju, pa mozes mijenjati postavke u zavisnosti od potrebe... tako i oni. Cas ovo, sutra ono, prekosutra trece, pred vikend vec nista od toga svega. Ublehasi iz nekog davnog vremena okaceni na grbacu buducnosti onih koji bi htjeli naprijed (mladi).
Dok si bio predsjednik drzave trebao si odrzati tribinu u Mostaru i raditi na tome da privuces hrvate Bosni i Hercegovini. Demagog stari Zeljko Komsic.
DFovci i sl vama. Ima nešto što je iznad stranačle volje u BiH, a to je kapitalizam koji ne podržava društveno vlasništvo, nego ekstremno naglašava privatno vlasništvo. Ono što bi ljevićari trebeli zaboratiti je društveno vlasništvo, a ono za što bi se trebali boriti je zaštita čovjeka i okoline od kapitalaca i njihovog neprimjernog bezobrazluka prema čovjeku. Sve drugo je ofulana teme i nemočni smo svi mi u BiH da se odupremo kapitalizmu i privatnom vlasništvu.
U jednoj i zadnjoj rečenici je njihovo rješenje. Površno.
Te nazovi "javne" firme treba prodat. Vec odavno se zakasnilo za bilo sta drugo. Ovo je samo jos jedna ublehaska prica za nastavak po starom.
A zasto bi gradani placali neciji nerad i gubitke. Ako radis, zaradujes ako ne onda kljuc u bravu ili prodaj. Pravila vrijede kao i za privatne firme.
Sve sto je pod kontrolom politike je u vecini u krizi zato sto su javne tj. drzavne firme expozitura politike i ne posluju na trzisnoj osnovi. Takve firme pokusavaju kao u socijalizmu da svoja dugovanja, lose poslovanje i nerad dostave gradanima BiH a da ih ovi preko budzeta placaju, placaju im staz i sl.
DF je još jedna ubleha za rastakanje Bošnjaka.........ovakvu tribinu nikada neće napraviti u Laktašima i Širokom............Željko više od Dragana radi za hrvate,
Jaka stranka. Nema šta...
Ovo su svI clanovi stranke na slici, s'tim da je tu i tjelohranitelj i sofer, ovaj treci je kreno na put sa njim onako bezveze
javna preduzeća poput GRAS-a duguju državi desetine miliona poreza i nikom ništa DF najgluplja stranka
cke opozicijske samo lajete na trivijalne stvari i bjezite u opozicionu hladovinu. Zeljko cko jedini si ti imso kspacitet Bakiru kada te je htio izgurati iz vlasti izvesti 400 000 hiljada ljudi na ulice. ali nemas mu*a i nikada neces uspjeti.
Slavo Kukic poznatiji kao ekspert za sve. Slicnom logikom je i Fahrudin Radoncic intelektualac.
Nešto nisam primijetio da Slavo Kukić hoće vlast, stranku, medije, tornjeve... i da šeta po sudovima u BiH i regionu.