Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas su na dnevnom redu veoma bitna tri zakona koja ce omoguciti bolji rad Federacije i nadam se da ce i Dom naroda bez opstrukija i bez lazne zabrinutosti usvjiti ove zakone... Krajnje je vrijeme da se uozbilje svi nivoi vlasti u Federaciji...
Još da donesu zakon da im plata ne smije biti veća od dvije prosječne pa gdje bi nam bio kraj.
Valjda ce i Dom NAroda da potvrdi ono sto je neki dan usvojio Predstavnicki dom,da se odkloni mogucnost da jedan Budimir(ili neko drugi) izvrsi blokadu finansijskih tokova u Federaciji.
Valjda! iako je kod nas cesta praksa da ako nesto prodje Predstavnicki dom ne prodje u Domu naroda, koliko god to bila dobra stvar kao sto je ova. Jer koliko su do sada pojedine stranke i pojedinci opstruirali rad Vlade ne bi me cudilo da to i nastave opstrukcijom Vladinih prijedloga zakona.