Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto se ne ponove izbori???
jer ce opet isto uraditi samo bezveze trose pare
ovakvi su nas i u ratu izdali
Ovo nema niđe na svijetu, et
@Audiii Kakvi su nas to izdali. Srebrenicu su izdali oni u prvim safovima u dzamijama po Sarajevu. A to su sve do jednog SDA-ovci.
Zukan i Nikšić su uništili boračku populaciju sad ovo, vakat je stvarno da se oproste.
Svaka čast SIPA agenciji koje je jako profesionalno odradila ovaj posao. Konačno su počeli da rade ono što im je i posao u ovoj našoj Bosni i Hercegovini.
ČESTITAM SIPA AGENCIJI NA PROFESIONALNOM RADU. TAKO SVI TREBA DA RADE. JA SAM GLASAO U MZ GORNJI KOVAČIĆI OPŠTINA N SARAJEVO. MENI JE OVO BOG ZNA KO JE GLASANJE ALI JE MENI MIRISALO NA PREVARU. ZNAM TE LJUDE I BIO SAM SEKRETAR TE MZ. ALI ETO, PROŠLO JE.
Neko se uhapsi za glas a obi koji milione pokradu ništa...
Ima pregršt dokaza o tome šta radi SDP i za koga radi, ovo je samo jedan u nizu
Ljudi kako moze biti izdaja pa enver je srbin tako se izjasnio :P
Videli kad se moze u americi krasti na izborima, sto nebi i ovde.
Službenici vojvode Nermina Nikšića.
A šta je bilo sa onim od neki dan što su dole u hercegovini 400 listića dodatno ubacili ljudi, međutim nije bilo za koju je stranku??
Ima li Konakovic neki komentar na ovo ili je ucjenjen od strane SDP za podrsku u Republici Sarajevo ? Pitam za Camparosu !!!
Evo prilike da se vade Sda botovi za 30 godina kradje, kriminala i nepotizma. A svi iz vrha SDP-a moraju podnijeti ostavku ne samo ova trojica.
E cuj skupljali glasove za grujica e bosnjo bosnjo i neko nam kriv
Srbadijska posla
Srebrenica je prodana jos 1995. godine. Ovo je samo nastavak.
sad ce Nermin traktorista s konjakovicem i kojovicem da kaze da je kriva SDA i Bakir. mater vam smrdljivu.