Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdvojite pare da se promovise prcenje 2 muskarca
Pa naravno, sve Nasa stranka i 4ka
A na primjer u Maglaju djevojčica pokušava da skupi 12.000 eura za operaciju srca u Turskoj.... P..vam matrina sve troma.
Eto vam Forte, Madica i Karicke‼️ Ovo je UZAS‼️
Iduce godine kad budete glasali opet podržite fortu, konakovica, mandica i njihove stranke pa nek fino odemo u ku***
bolje da ste te pare dali gladnoj djeci ili penzionerima
ljudima se skuplja za liječenje, a pederima i lezbačama lova da nam mašu pod nosem kako su oni to i to.
Za sportiste i uspjesnu djecu nema novca npr za olimpijsko zlato kod nas je predvidjeno 2300KM dok je na jednom Kosovu 100000 pa se zapitajte sto smo tu gdje jesmo
Ne morate ni prihvatati ni odobravati lgbtq zajednicu, niti vas iko tjera na to, ali isto tako nema potrebe da ostavljate ovako zlobne i pogane komentare. Ti ljudi, ni na bilo koji način vama ne smetaju i ne ugrožavaju život, dok oni moraju da strepe hoće li ih neka budala negdje sresti i pretući samo zato što nisu iste seksualne orijentacije.
Bljak na te institucije, fuj.Kada se treba nekom dati novac za liječenje, nema tih institucija.
Malo pomalo sve nam je ko na zapadu.Jos kad bi nam i standard bio zapadnjacki.........
Nemam ništa protiv ove populacije, neka svako fura svoj fazon. Jedino mi nije jasno čemu parada, šta se želi dokazati, to je njihova lična stvar, čemu ? Ovo se predstavlja ono da nismo toliki papci, ali ljudi kod nas i dalje veš mašne bacaju u rijeku , pljuje se po ulici, tako da ne kontam stvarno.
Otpor s Vagine 🤣🤣🤣
baš su simpa.....cmok, cmok.....
Hajde neka i Trojka upiše jedan uspješan projekat. Kad nisu sposobni ni za šta drugo, mogu barem ovu sramotu ponovo u Sarajevo donijeti. Koliko se sjećam, i prošlu je Adžija organizovao. Razlika je ovaj put jedino to što se sada još i finansiraju iz budžeta Kantona, Grada i Općine Centar
Evo mene cisto zaboli ... paradirajte do ujutro ... jebat vas ... ali da zavrsite zivi bili sto prije ubise nas mediji svake godine o vasim setnjicama ...
Kad normalnom narodu pukne film, nece njih ni NATO zastitit, cuj ponosa, aaaa kad se neko ponosi na nesto sto nije normalno, treba ga izolirati, pokusati vratiti na normalno, ako ni to ne uspije, zatvorit do kad god se ne spametuje.
Meni ne smeta njihova seksualna i ina orijentacija, ali mi brate smetaju ove njihove parade, još ih zovu ponosa. Još malo pa će i neke druge devijacije smatrati normalnim, npr djeca iznad 12 godina u medicini se tretiraju odraslim osobama, tako će se i pedofili koji iskorištavaju djecu stariju od 12 godina vremenom smatrati normalnim.