Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek je podoban , pamet mu ne treba
Koji god bude nece radit poso nista bolje od predhodnog. I dalje ce inigranti nesmetano harati i ulaziti u nasu zemlju.
Fikreta Abdica. Zlocinca koji je sve pokro i unstio BiH.
svejedno je. rođaci kripto-jevreji što mjenjaju vjeru, ime, stranku (ko da više) biraju jedni druge kaobajagi predstavljajući narod. Manjina od 0,2% NE predstavlja starosjedilačku većinu od 99,8%. Ovaj jevrejski aparthejd je gori od onog u južnoj Africi nad crncima. https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
Koji god da dodze nece biti posten
Ma bitno samo da su Pakistanci zadovoljni, pa ko god da bude.
Radoncicu, pricas o necemu a cim je tesko BJEZIS I PRAVIS BOSNJACIMA PROBLEME! Dodik i Covic ssretni sto niste na toj poziciji da muljaju kako hoce. najbolji ministar sigurnosti bio je MEKTIC, KAPA DO PODATO HRABROM COVJEKU KOJ IMA KICMU!
tipujem na osmanovica
Najbolje je da im pakistanski ambasador bude ministar sigurnosti... Onda mogu valjati po Bosni onu crnogorsku: "Nas i Pakistanaca 200 miliona"...
Ama ko god bude, biće migranata! Ura... Naprijed pakići... Što će džavko i biserica love u padže da strpaju.
Hocemo Adila, hocemo Adila, hocemo Adila. Koja je ovo ludnica.
Hapsi Fahra i ostalu bagru. Samo iz naroda naci sposobna covjeka i pustiti ga da hapsi bandu.
Asima ce oni za ministra ako Bog da
Odakle velika bojazan da bi moglo doći do blokade u procesu imenovanja njihovog kandidata za novog ministra sigurnosti BiH? Da nisu nešto prije zasrali?
Blago vama al se vi zabavljate!
najbolje kakavog Pakija postaviti, da rjesava stvri sa pakistanskim ilegalnim migrantima
Baš vam je dobra ta fasada. Vidi se da je puno uloženo. Uvijek sam cijenio kvalitetne fasade, jer treba da traju.