Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovaj je samo jedan od stotine...zato se pojavi pola miliona boraca...a u ratu koliko se sjecam...iz svake jedinice uvijek istih desetak u vatru...a ostali u podrume sahtove i minhen...iza rata dobitnika najvecih priznanja za hrabrost a i generala vise nego komplet kineska armija sto je imala...
hapsi i ove koji su po tom osnovu penzionisani a i sve sa laznim diplomama u drzavnim institucijama ...uh pa gdje ce to...to su sigurni glasaci...
i 3 godine zatvora... pa stavi ga u lance min 20 godina, kakvo je ovo pravosudje
Covjek sve na laz zavrsio sramota treba mu oduzeti imovinu zato sto je primao plate sa laznom diplomom. !! Ili neka vrati sve sto je primio.
Skutor ne bi zaspao da ne slaze i ukrade😂😂😂
osudilo ga ,heeeeej
Pravi Hercegovac, samo neka nije po zakonu...
A ko ga je zaposlio sa lažnom diplomom? Zaposlenja u ministarstvima ne padaju sa neba, nego se dodjeljuju. Mislim da je on po direktivi pljačkao državu i nije jedini iz HDZ garniture koji to radi.
Ee što si bio Majstorović,bio si
HVO je imao 50.000 boraca i 100.000 zapovjednika.
sam Ljubuški ima oficira kao da su imali tri korpusa vojske. A svi przionisani, naravno!
Ovo je za HVO i troduplo vise ima za Armiju. Mi imamo 70posto laznih penzionera
ovoga su otac i mati krivotvorili prilikom pravljenja...
@jebo_ime Tata mu je turcin mislis?
ma jel moguce da je no coment..