Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo prenositi djeci,pokazivati im snimke sta su im komsije radile,da se ne bi njima isto dogodilo.Ne treba gurati pod tepih.Suzivot,saradnja,trgovina,sve je to ok i neminovno,ali moraju uvijek znati sta im je u genima,i sigurno bi sve isto ponovili da im se pruzi prilika.Mora se prenositi sa generacije na generaciju sve sto se desavalo 92-95.
I covjek.vam J e b e sve to u facu i vi se dogovarate sa njim i Bivsa i sadasnja vlast prodane duse
SDA se sa njim dogovarala 20 godina.
E cuj Gorana "incident"... 🤦‍♀️
I niko nije odgovarao kao i za pobijenu djecu i vitezu...tuga
Trojka kaze da je i RS dio BIH i da treba zaboraviti kako je RS nastao. RS nije dio BIH, to je privremeno okupirana teritorija BiH!
Pa Alija je potpisao RS kao legalni dio. A možda su ga cionisti prisilili.
Zamislite snajperista odlično vidi da su to djeca i ubija ih još organizuju bolesnim strancima lov na djecu u Sarajevu. Stranci plaćali da ubijaju sarajevsku djecu. Seerem se ja na zapad i EU i na svkog onog ko je za tu poganu uniju. Isto i ovo što su gađali granatama. Odlično prije toga vide da je to skup djece prokleti bili do sudnjeg dana ih ganjalo prokletstvo mrtvih duša.
Ovo mogu samo srbi uradit ,nikad mira nemali...
srpski agresori sjeme im se zatrlo pogano
Nikad ne oprostiti i ne zaboraviti!!!
Da su Srbi doživjeli katarzu, da im se čovjek i malo smiluje. Ovako samo laju i pjene, naravno da im nikad nećemo oprostiti... Sve dok ne padnu na koljena i ne zamole za oprost!