Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ministre, bravo za radnike i rukovodstvo firmi u namjenskoj industriji. Narocito s obzirom na slozenu politicku situaciju i ponovne prijetnje separatistickim referendumom iz blentiteta, dobro je imati namjensku industriju stabilnu i sposobnu za ne daj Boze
@realno -frajeru (ne)realni, ministar Trhulj je iz SDA, a ne SDP-a, toliko o tvojoj upucenosti. Dalje, ljudi pa zar morate svaku dobru stvar ukenjat, evo covjek radi dobro i vide se rezultati, zato bez obzira koja je stranka treba mu cestitati. Svaka cast ministre, mada ovaj narod i nije zasluzio nesto bolje da budem iskren, joj kad vidim kakvi sve kreteni komentarisu ovdje, pa gubari jedni mar u njivu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima, finog naroda ali ima vas uzasnih!!!!!!!!!!!! Ministre svaka cast, jedan od rijetkih ministara koja daje nadu u bolje sutra.
Ovo je sa jedne strane dobra vijest,ali sa druge strane kada vidite koliko ima boraca rata u Federaciji sa [ neko visoku penziju do 2.000M,neko nizu ] --580.000 penzionera ucesnika rata.Pitam ja vas :\"\"Ima li iko u toj Federaciji da radi i da pridonosi.Shvatate li vi da ni bogata Svicerska ne bo mogla izdrzati sa tolikim nametom po zaposlenom stanovniku. Ako se ovim penzionerima dodaju redovni penzioneri,onda je ta cifra -boli glava-\'\'na svakog zaposlenog dolaze 3 penzionera] Ma vi ste propala drzava-o cemu ja pricam.
Pa u Sarajevu ti i postoji smjer na mašinskom fakultetu koji se bavi ovom tematikom.
bravo ministre bravo SDP
a vidim ja nešto meni lijepo, nisam skonto da nam država ide strmo uzbrdo. penzije veće, plate se povećale, cijene padaju i ne kontam otkud to, kad vidiš mi napredna zemlja. samo još da ubjediš dva miliona budala u to i odradio si super poso ;)
ja bih ovu namjensku industriju objedinio u jedan veliki koncern (kao EP i rudnici) kako bi bili konkurentniji. mislim da fali jos jedna stvar a to je nauka i inovacije. ovu industriju treba usko povezati sa masinskim fakultetima u federaciji. vlada bi trebala uloziti u tehnicke fakultete (oprema, edukacija vani, evropski fondovi) kako bi bili u potpunosti konkurentni. mi imamo ovu industriju, jer je bivsa juga ulagala koliko se sjecam 3% bruto proizvoda u nauku i istrazivanje (a jedan plodova tog ulaganja je bila i jako dobra namjenska industrija)
Hahahaha, zaposli se 500 ljudi, a nogira 4000.. A kako to oni slatko predstave, fuj
EVO-OCEPILO SE ALLHAMDULILAH !
BOLI ME BRIGA; VAZNO DA SE MOZE OTIC NA TERME I U VAPIANO, KOJI SU IVIJEK PUNI; I VOZAT AUTO
http://www.youtube.com/watch?v=HSgj9DHirzA&feature=related za srbe
Necemo posao Hocemo penzije!!!
ja reko u administraciji