Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanskohercegovačko društvo je propalo i ni država neće još dugo. Država bez zdravog i razumnog društva nema ama baš nikakvih šansi.
Hapsite ovu bagru, upropastili su narod svojim kriminalom. Kolika je nezaposlenost radi korupcije, HAPSI BANDU KAO STO JE TO RADIO HAMDIJA POZDERAC
Šta je ovo?Svi imate definiciju za napredak BIH,detektirali ste preduvjete, ali ništa ne radite, samo prazna priča
pozvao bi sulejmana tihica da nam objasni kako je uspio od budzetske plate kupiti stanove sebi i sinu i je li bio "sekretarica" u izdajnickom stabu fikreta abdica u rijeci? zasto je pobjegao u njemacku kao vojni obveznik ne zeleci branniti domovinu? posebno bi pozvao asima sarajlica i pitao kako je izbjegao (krivicnu) kaznu za nanosenje teskih tjelesnih povreda kada je mortus pijan izazvao saobracajnu nesrecu? upitao bih i sadika ahmetovica zasto je uhapsen i je li ucijenjen zbog seks - afere sa malodobnom romkinjom, i zasto je pljacakao porezne obveznike na laznom prikazivanju trosenja benzina? pitam i bivseg ministra odbrane muhameda ibrahimovica je li ga imalo sramota sto je ojadio budzet primajuci basnoslovnu penziju kao lazni vojni penzioner i kada ce vratiti pare koje je na taj nacin otudjio iz budzeta od gradjana? pitam i nestasnog salmira kaplana da li su porezni obveznici platili popravku sluzbenog automobila kojeg je slupao vozeci ga van radnog vremena?
danas se svakome dozvoljava da priča, kako ono kažu - jadan je onaj vakat kada budala progovori, a pametan zašuti
večeras je očigledno SDA zakupila Klix, dajte nam link za direktan prijenos sjednice da se smijemo
Trhulj je kao kadar ratnog dezertera Sulje Tihica unistio sve sto se moglo unistiti. Od autocesta do namjenske industrije.
još malo reklamiranja sdaovaca