Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želim mu jako dug i težak ostatak života …
Munira u transu, konta u sebi evo još keša za jednog đipa.
Djenerale Sratko guzice te glatko!!! 😂😂 Raspadaj se crkotino genocidna, dugu i mukotrpnu smrt ti zelim i da goris u vjecnoj vatri pored svoje kcerke dok te proganjaju duse svih ubijenh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte nam komentare sa telegrafa, da vidimo sta kazu buduce generacije. Evo da vam olaksam. “Kapetan8. jun 2021 | 16:38 Gospodine generale, za nas ćete uvek biti komandant bez mrlje. Svi znamo kakav je ovaj sud. Vaš će spomenik jednog dana stajati u srcu Srbije. Joco8. jun 2021 | 16:37 GENERALE. Bog će ih kazniti, ne treba im veća kazna. Voli te cijela Republika Srpska i veliko ti LJUDSKO HVALA. “ Evo Srbadije na djelu.
Sta je tebi cudno svako brani svoje..
🤮🤮🤮
eeeee bosnjo moj, eeeee glupane jedan. ... uvijek cekas na tudju odluku, koja je ovisna od njihove volje. .... uvijek padas na iste fore.... kada ces skontati da ga isti ljudi kaznjavaju koji su ga i postavili da izvede ono sto je izveo ... eeee bosnjo moj, probudi se ....
A ovaj tuzlanski rambo je klixov bot
kljucne rijeci koje bošnjacki mozak jedino prepoznaje:Bajden,Torabi,Kredit u banci,Spanska serija
Živ se raspadao
Kukavica bez vojnog podviga, bio jak samo na civilima, zenama i djeci, krio se kao zec.Zbog njega je poginulo 18000 srpskih mladica.Obicna kukavica nikakav eroj.Stavio etiketu genocida srbima to je usrani dzeneral Ratko Mladic.
Nek su poginuli agresori, fuuj
I onda trk preko Drine na pelcovanje kod Mladićevog šefa saniteta...rulja bez obraza
Nane i hanume 🤣
Kod Srba je dominantan tzv. altajsko-anatolski [ turski ] gen (oko 49%) te su genetski bliski Turcima, Grcima, Rumunjima, Bugarima i imaju samo 5% hrvatskog gena, dočim imaju 16% afričkog gena i jedini u Europi sačuvane elemente afričke kulture (Strauli). Najdublji srpski povijesni tragovi (stariji od 1.000 god) mogu se naći jedino u Somaliji na rogu Afrike gdje i danas žive dva ljudožderska plemena : SERBON I GEĐŽA. Vinca potvrdila.
Ocekujemo da fbih pokrene proces za otcepljenje :)
Generale ,ne roni suze. Ti ces biti kralj ĆUZE
Nek je sretno ,Ratko. Ćuza je Zakon. Samo se drzi graha.
turske bule lolll
Da su barem i vaši najmiliji dočekali ovaj trenutak
Procitajte komentare na kurir.rs
Tek si ti dobio presudu ovozemaljskog suda,doci ces na red na najvisi sud !!! Dug zivot od srca ti zelim