Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odvojite suđenje Lukiću od suđenja Dodiku!
Zašto se ne bi montirao šator ispred Suda da mile može zapjevati? od muke
Ima on puno više djela za koje bi trebao i morao odgovarati, zasad samo djelo za koje mu se sudi je smješno.
Sto se tice presude to je gotova stvar .Pa zamislite da sud kaze ne moraju.se postovati odluke.Viskog predstavnika to znaci da ode sve PM. To.bi bio.haos tako.da.na.sudije.da ga nece presuditi.
Molim MUP Kantona Sarajevo da zabrani bilo kakvo okupljanje jer narusava mir i sigurnost. Zasto se saobracaj mora obustavljati usporaviti zbog nekog rocista.Svi su pred zakonom jednaki pa u tom sudu su stalno rocista pa nema prekida saobracaja.
Lopov još nije u zatvoru. Fadil se dosađuje.
gledaj ti pljeskanja spalira ko da je vodja neke megajake drzave a ne smetljarnika u kojem se naguzove zivi..... spalir poltrona klimoglavaca ulizica i hamelja najgore vrste..... vako i u Sj Koreji / vjerovatno poziciju dobije onaj sto izgleda najsrcaniji :D
Predstava za javnost
Jeli to ovaj što ne priznaje sud u BiH??
Tek sad ima da pomete sve na izborima
Hoće li doći S.Vulić da opet psuje.Pitam ujedno Katicu dali joj je neko uručio prekršaji nalog i u kojoj visini.