Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
privremeni upravitelj nek uvede privremene minibuse hahahahah
E cuj naslova treca sreca haha
Zasto jednostavno, kad moze komplikovano...... Sve nam je tako...
@VulvaLover hahaha sto te vole... ne mogu da te ne pocaste.... 😜
@VulvaLover hahaha pa reci da nisi omiljeni.. 😉 Ma hajde naucili smo mi to od njih.. nekada nicim izazvano ban.. a oni koji bi trebalo nista... tak da sve je to stara prica... nek si ti dobro ... nek si nam tu... ne mogu oni banovati koliko mi mozemo nivih napraviti. 😆 Volim tvoje one brutalno iskrene i otkacene komente... hahah nekad oplacem...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad je vlada KS ukinula naknadu za prevoz radnicima JU KS i natjerala iste da kupe grasove kupone, sad mogu i minibuseve kupiti. Fuj, povraca mi se od ovih igara bez granica
Navodno je ta tuzlanska firma već nabavila minibus vozila tako što je ista uvezla sa otpada i sada ih prodaje GRAS-u po 30 hiljada.
Pricaju dva prijatelja i jedan upita ovog drugog: - "Šta ima u tvojoj firmi?" - "Ma tražimo novog blagajnika." -"Pa zar niste prije mjesec dana primili novog blagajnika?" - "Jesmo, upravo njega i tražimo!"