Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam Allah dželle šanuhu adne snage da obavite sve obrede hadža i da se hairli vratite svojim kućama i porodicama
@gooUser1561481605 Mislim da na ovom svijetu nema ingerencije, možda na onom i ima!
HADŽ BOSNIA - Ko im je pravio ove majice? Jedna rijec na bosanskom a druga na engleskom... ccc
Za komunikaciju s Bogom vam ne trebaju pare, objekti, posrednici, strani jezici, niti završene bilo kakve obaveze i zadaci! Ako nešto postoji, savršeno je, ne trebaju mu vaše pare i nije sujetno, vjerujte mi na riječ!
Njihova stvar! Neka ide ko gdje hoće, i neka ne vjeruje ili vjeruje ko u šta hoće!
Pa mislim da bi se Hadž trebao obavljati besplatno jer bi tako vjera imala smisla,ovako je ovaj događaj jednak običnoj ponudi bilo koje turističke agencije koja radi za svoj profit.... Gladam ovo i ne čudim se što su kupovali pakete i pakete vode i u redu čekali da ih Torabi ( tobe jarabi) dotakne.Kad pomislim da ne može niže ono propadne kroz zemlju..
Ma nisu ovo zatucani seljaci, ovo su sve top manageri koji idu na hadz
Ovi vjernici na baterije sa SDA članskom knjižicom badava idu na hadž!
Funky Cold Medina, hip hop hit svih vremena.
Imao bih jedno pitanje. Ako je Bog jedan, ako je grijeh ne otići na hadž, da li to znači da su krišćani u očima tog Boga grešnici. Samo pitam, ne mrzim nikoga . Ako neko zna da mi odgovori.
Svi do juče pili i tukli žene sad svi hadjis
Vijesti u svijetu su iz: politike, sporta, vremena. Vijesti kod nas su iz: politike, vjere, sporta i vremena. Vjera je privatna stvar svakog pojedinca, kao i seksualni odnos, kao i hobi kojim se bavi. Idu u državu koja bombarduje svaki dan djecu američkim bombama u Jemenu, jer eto tamo nisu pravi muslimani. Šta se tu ima veličati. Što mene nisu snimali kad idem tražiti posao avionom izvan SDAistana.
Sve sto ima veze s nasom islamskom zajednicom, zvanom (sus mus, samo sabur, ispod ruke zavrsavamo poslove) me tjera na povracanje...AlKaponci svoje vrste su to
@Kapzem procitaj malo brate...hadz 11000 KM cca i tri puta...ja da mogu jednom a dai se ukaze prilika ili bih halalio nekome da ode ili bih podijelio pare siromasnim
Masllna imanas iz Kozarac 💚💚
sretno !!!,nadam se da će Arapi i njihova dinastija,kralj i koljač od sina mu skončati ßto prije... GADE MI SE,p
Roboti,nauka,svemirski brodovi,a vernici i dalje u srednjem veku. Nauce napamet neke fraze,a onda mrznja prema drugima,drugacijem. Posrednici njihove veze sa bogom,bave se politikom,sticanjem bogatstva,ne placaju poreze drzavi,sexualno iskoriscavaju decu. Moli se,veruj u sta hoces,ali ne nameci drugima.Ja tebi ne namecem nista i ne vredjam te,iako mislim da si povodljiv i ne bas razborit.
Procitaj knjigu "Kur'an, nenadmašni fenomen" od dr. Canera Taslamana.