Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je čuti da su spremni, ali realno - komu oni MOGU pomoći ... ???
Lijepo je čuo da su spremni, ali realno - komu oni MOGU pomoći ... ???
A pozar ugasen prije dva dana
HAHAHAHHA da im pomognu cime? Iskustvom? Opremom? Oprema iz doba Tita, a iskustvo...HAHAHAH pa kad je gorilo, trazili su pomoc drugih HAHAHAH. Dobro sam se ismijao.
Sale nikad dosta.
E tamam posla, možete dogurati TAM do Herceg Novog..
Ovu svoje stale nisu sposobni ugasiti a pomagali bi drugom ccccccc
Zvizdic nudi finansijska stedstva kao pomoc Grckoj i Svedskoj, trebinjski vatrogasci se nude... a kad nam gori oko kuce nismo sposobni ni cvijece zaliti!!! Kakve smo mi ublehe to oci vidjele nisu!
Jbt šta ćeš ti i kome pomagati, nemate ni za kifle a kao nudite svoja vozila i ljude. Pa vi ne možete ugasiti požar na deponiji a kamoli negdje gdje je ozbiljnije.
80% poozara im ugasilii hrvatski i crnogorski kanaderi i helikopteri, a oni skontali da je njih sedorica fapom to sve shebala cirkus :D
@seljober02 debilu
hahahaha ja mislio neka zahebancija jel to dodo kupio 10 kanadera kad je aerodrom pravio? ::D:D:D pas im majku genocidasko silovateljsku, pa kako se sramote to su epski razmjeri
debilu
staa je genocidasu, izvirio si iz rupe da nisi konto sta da silujes caskom? nacijo bolesna :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
human gest, ali? ima tu bezbroj pitanja na koja nebi bilo odgovora!
Duse slatke, ne mozete vi nikom pomoc