Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosioci Europskih vrijednosti hah .
@CikaFajer A Dubrovcani svi do jednog pokatoliceni srbi, to jest, bili servi katolici, pa postali pravoslavci, kad ih je nesveti Savo preveo u pravoslavlje 1219. Godine, nakon sto mu je babo izgubio od Vizantije, pa ih svecenici ponovo pokatolicili. Ovaj put ih preveli u Hrvate.
Protiv svakog sam nasilja, ali ipak sa tetovažom Delija posluživati u Dubrovniku je paradoks jer iste te Delije na svim utakmicama pjevaju nacionalisticke pjesme koje velicaju Ratka Mladića, Arkana i ostale ratne zločince koji su napadali i rušili taj isti Dubrovnik.Mladiću prvo se izjasni da se iz Trebinja granatirao Dubrovnik pa onda zaradjun novac u tom gradu.
@oblutak123 Jel bila tetovaža Delija ili samo CZV? Ako je Delija aj nekako i razumijem, no i tad je pretjerano. No ako je samo CZV, znači sami klub, onda absolutno nema nikakvog opravdanja. Usput, ja se iskreno ne sjećam ovakvih slučajeva Hrvati u Srbiji ili drugim srpskim mjestima, a evo u sedmicu dana tri napada na Srbe u Hrvatskoj, od kojih je jedan bio fatalan.
Trebinjci su išli na brdo iznad Dubrovnika i gađali taj prelijepi grad a sad dolaze da traže posao. Tako su isto radili i iznad Sarajeva pa sad dolaze da traže posao jer u svojoj smrdiji nemaju za hljeba.
Sramno, covjek dosao da posteno zaradi koju marku i oni tako, bljak!
Gamad koja najviše štete sebi. S druge strane, tetovaže koje te svrstavaju u jednu grupu, a protiv neke druge su uvijek glupa ideja i nije mi jasno zašto se ljudi tako ograničavaju. Nedavno sam u Mostaru vidio lika koji ima ogromnu šahovnicu na ruci. Što si primitivniji to manje znaš šta je patriotizam. Valjda bi ti likovi trebali znati da na ovim područjima to ne znači da voliš svoje nego se shvata da mrziš tuđe (što je najčešće i tačno kod tih tetoviranih).
Možda je puc'o po Dubrovniku 90-tih...malo ko od srba iz trebinja da nije...
pitat ce te starost gdje ti je bla mladost!!!!
Momce prebaci se u Istru Manje se osjeti prisutnost hrvatskog nacijonalizma a i ako te neko ugrozi ima nasih kolko hoces da ti pomognu
Neznam kako te cetnike nije sramota nakon sto su grdnatirali i ubijali civile po dubrovniku doci tu i traziti posao.. Dno su dna. Da sam gradonacelnik dubrovnika na granici bi podigao novi berlinski zid.
samo deri
Dubrovacke gazije, a u ratu im hvo oslibodio grad
Nije sala europski dubrovnik
Neka su ga protjerali,cim on ima tetovazu srbijanskog kluba on je chetnik
Frajdžo došao s petokrakom koja je pucala po Dubrovniku...dobro je prošo da ga nisu poslali na vječna lovišta...Bog i Hrvati🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
I treba ga otjerati jer on ili njegov tata su pucali na Dubrovnik iz Trebinja
U NDH sve po starom.
U Hrvatskoj ne možeš hodati sa simbolima CZ. Nije ovo Bosna da možeš raditi šta hoćeš, jasno?!