Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima tu još mnogo posla,ali drago mi je da se pokrenulo s mrtve tačke.
kad izletis sa staze sletis ko golub kod sebilja :)
I mi imamo svoje talibane koji nam ovo sve razorise.
Ovo sve se zove pohod Nikšića u pljačku Banke, jer je trenutno na računu 92 milijuna KM. „Pretisu“ je dato 20 milijuna KM, a ni jedan projekt nije urađen, „Hidrogradnji“ pet milijuna maraka, 36 milijuna „Krivaji“, privatnim tvrtkama bliskim Nikšiću i drugima desetine milijuna… Radi se o više od 70 milijuna KM teškom kriminalu. Posljednja dva mjeseca trpio sam ogromne pritiske. Iz Nikšićevog ureda stalno su me zvali, tražili su pet milijuna za privatnu tvrtku iz Tuzle i mnoge druge. Ove pritiske trpio sam od SDA 2012., a iz SDP-a 2014. godine, nema tu razlike – kazao je Džaferović
Ima da se spuštamo ove zime na kuletima odozgo. Welcome to the Olympic city, welcome to Sarajevo! Olimpik siti, dođi i ti.
Dzema bogami imas godinica ako se sjecas kuleta.
Čuo u ratu za njih. Tada smo ih pravili. Nezaboravna kuleta i skije od gajbi. :)
Najbrza i najbolja bob staza u cijelom svijetu, u periodu odrzavanja Olimpijade. Ako Bog da da se uspjesno obnovi, pa da po zavrsetku i zicare sa Carsije do Trebevica, tuizam na Trebevicu procvijeta.
E bas mi je drago, sjecam se kao klinac kako je bilo to uzbudnjenje otici na stazu
Mogul ja za koji dan doć na sankama ?
""Prošlog mjeseca volonteri su počeli s 'grubim' čišćenjem korita staze, uklanjanjem rastinja i nagomilanog humusa. " Naslov: "Trebevićka bob staza osposobljena za prve vožnje" Hoće da kažu da je grupa volontera sredila stazu u roku mjesec dana, a u cijelom članku je jasno da nigdje marke za bilo šta. Još jedan od šizofrenih klix članaka.
Tražite honorarni posao? Više informacija na: http://iskoristiinternet.blogspot.com
Dobar projekat. Ovo bi grad i drzava trebali pogurati s obzirom na potencijal - sportski i turisticki. Svi ti gosti koji dodju da se trkaju ili da treniraju vuku sa sobom delegacije, novinare, trenere, posjetioce, a to vuce letove, nocenja...cijela zajednica ima korist.
Mada nazalost, vjerovatno predizborna u ubleha.
Je li ovo još jedan od predizbornih radova?
E četnici, vidite da ništa niste uradili! Samo smo bezveze ginuli, samo ste bezveze stvorili mržnju... A vidi sad; vijećnica, bob staza, parlament, unis, sve što vam je bio ištah stušiti, sad će biti samo bolje
Lijepo..jos da se opservatorij sredi..
..........sarajevo, ispod trebevića............
Samo naprijed, yebeš zlobne komentare balvandžija ......