Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo Igman,Bjelasnicu,Nisicku Visoravan neko forsira Trebevic gdje nes sacuvati auto da si pita,sto se mene tice ser.. se na Trebevic....
Sa tim zakonom pravi se novi udar na budžet Kantona i svih građana grada !Apsurd za apsurdom !Mnoge zabrane, fol rendžeri , papci Osmana Delića da se uhljebe ,a naši branitelji na još veću socijalu i bijedu!Moj ministre Emire tonemo sve dublje idublje ovi gore iz RS privatizirali Brus pa deru Sarajevsku raju umjesto granatama sada po džepu ,Jadne smo mi sarajlije koje ono što imaju neznaju iskoristiti !Malo je interesa od KS I općina na kojima gravitira Trebević da se afirmiše ida se od toga i zaradi i uposle demobilisani borci Kantona i općine stari grad!Hrenovice bio si u podrumu pa se sada razbacuješ!!Nećeš dugo kratak ti je mandat ako bog da!i ti letiš!!
Jesu li oni mine gore ocistili sve, samo mi fali da izginem od kakve zaboravljene mine, na cistom zraku!
Sarajevo je odvano privatizirano od onih kojih su od 95 pa nadalje ga naselili
ZAPOSLITE nekog VOLONTERA nek' FOTOGRAFIŠE. ... ...dobro je dok nema konkurencije. :)
Sjeca li se neko pjesme ,,Cetiri mladica idu s Trebevica"?
I samo dotle, do toga kamena, do toga bedema...Nogom ćeš kročiti, možda poganom!Drzneš li dalje?! Otadžbina je ovo Srbina!!!
Da ti nisi zalut'o, ovo je Bosanski portal, a ne psihijatrija na Sokocu