Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest ovaj srb-in glup
Ima dobro dupe, dusu dalo za karanje otpozada
@srb-in tvoj engleski je apsolutno ne razumljiv, i tvoj stav je protiv zakonit na zapadu, i malo je reci jedno 1000 godina unazadjen.
@Pitam se pit@ hajde jarane i ti meni popusi paces dobiti parica
@Pitam se pit..., Kako ja znam posto sam u tim vodama, ova je tog izljapljelog starca izvukla iz ekonomskih govana i uz put Barcley banku i uz put dobar kolac Engleske, a gledajuci kako joj se ljudina Sean Penn zahvaljuje na CNN-u sta je sve ona, a ne njen muz, uradila za Haiti, necu se sloziti s tobom. A sto se tice sponzurasa, uvjeren sam da tako ne bi govorio o onoj srpkinji sto se udala za Rusa Melnjičenka.
jer njima sve sto je steceno u ne-komunizmu je na prljav nacin steceno...
Je i bac, je.bem ja tebe a onda ti dam da mi ga polizes i sladis se u vlastitoj cokoladi
eh moja sanela, vidis ovaj \"Pitam se...\" eh taman tako ti sax forum administracija razmislja i pise o tebi, a ovamo kad pricaju direktno sa tobom ne smiju tako jer ih je strah... pazi se dobro sanela..
@ UŽAS i slični - j.e.b.e.m ja tebi i sličnim usmrditu m.a.t.e.r jes čuo papak smrdljivi. i to užasno dobro j.e.b.e.m
hahahahahaha pa ova je igrala oko sipke u Londonu i tu ju je upoznao onaj izlapjeli djuturum. Pitam se koliko mu je puta pocuclala, ali isplatilo joj se! Djevojke, jedini nacin da uspijete u zivotu je da cuclate bogatim starcima
jasno je da su te pokusali navuci da pohvalis komunizam putem poredjenja starog zivota i ovog... to ti dokazuje o cemu pricam... a nisu spomenuli da je ovo standardna post komunisticka drzava i da smo u sasvim ocekivanom stanju...
Od 23 komentara je samo jedan negativan! Sta se desava?
Svaka čast,ti si naš ponos! pozdrav iz mostara
bravo sanela. dok sax forum administracija ismijava englesku i mrzi \"zapadni kapitalizam fasisticki\" i nagovaraju generalne bosance da treba amerikance izbaciti iz drzave mahajuci crvene petokrake po svojim avatarima od foruma... sa druge strane se prave da te jedva cijene, pazi se dobro sanela... ujesce te na najmanju sitnicu ovi hipokriti.
Opet ova smrdljiva sponzorusa koju glumi humanitarku sa parama onog oronulog starca za kojeg se udala zbog para