Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nakon one ne logične odluke da suspendira odluku SIP-a nema smisla da međunarodna zajednica uopće ostane u BiH jer otvoreno favorizira one koji rade sve da naprave bošnjački entitet kojeg realno nikad neće biti. recite mi pa koji je to organ nadlezan za provedbu izborni rezultat ako to nije SREDIŠNJE IZBORNO POVJERENSTVO. naravno ipak visokog šupka plaćaju 50 000 KM misečno i zato mora radit što mu se kaze.
Preseliti OHR...Nešto smrdi....Sve se meni čini da je vrijeme da se i mi počnemo preseljavati...pa ćemo onda on line bodriti one koji ostanu da ratuju... Nešto mi na to miriše....
Cuj ove provale Iselimo ga i time se ne mijesa u suverenitet jedne zemlje sem sto ce imati pravo da se mijesa putem Bonskih ovlastenja iz neke druge drzave. Pa mozel kako to online hahahaha kad moze Vatikan da se moli Bogu online i ovaj moze online da vrsi funkcije.