Sa skupa u Višegradu
0
Treba razumjeti Andrićeve poruke
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni iz jagomira sto te traze ni ne slute da se krijes na sarajevo-x! :)
Ministar za kulturu Srbije Nebojša Bradić je, citirajući Miloša Crnjanskog da je ZAVIČAJ ONO ŠTO SAM ČOVJEK IZABERE, za Andrića rekao da je on izabrao Višegrad odakle je svojim djelom i razmišljanjima o životu izašao na svjetsku pozornicu. ___________ Neka mi svi oproste, ali ja ovo ne razumijem. Mora da sam glup!?
Sudeći po tvom pravopisu , ne izgledaš kao neko ko je \"načitan\". ( @softa)
koga boli racku za visegrad i sta neokupani i masni kusturica misli
jaka stvar razumjeti konvertita, djecu treba učiti drugim stvarima
po svemu sudeći posljednja literatura koji si pročitao bila je \"ježeva kućica\" andrić nije baš za svakoga što se tiče islamofobije to je preobuhvatan pojam više čitaj
Zašto ga uporno nazivate \"EMIR\" , on to ne voli . Što se tiče Andrićeve nobelovke , djelim mišljenje sa softom
ta gnida nije krila mrznju prema svojim komsijama muslimanima nobelovka je vecim dijelom i zasluzena za najbolje upakovanu islamofobiju
Emir ima viziju ali i inflaciju ego licnosti, kad bi malo poradio na lijecenju svog napuhanog ega iskristalisalo bi se nesto puno ljepse. Kad bi znao!
Oduševljena sam Emirovom knjigom i blago narodu koji ima takvog genija i velikog čovjeka. Emire, svaka ti dala!!!
Ko ce nastampati tolke knjige. Bezbeli Kostur.ica
Saće ovi iz T.e.h.e.r.a.n.a početi sami sebi pushiti od muke... Uživajte i obvezno progutajte dokaze!