Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj seljak je polupismen. Cuj treba prelaziti granice zatvorenosti po bilo kojoj liniji... Co*jek pom*jes*o i jedninu i mnozinu, i od slozene recenice napravio prosto-nemogucu recenicu...Ali zato je odlican poslusnik. Samo mu palcevi od noga vire iz shupka \"nekijeh\"koji su iznad njega...
Molimo se za mir i da nam gospod podari snage i razuma za zivljenje dostojno covjeka.
Pozdravljam gospodina Radojicica, pravi je gospodin, sa svim manirima i osobinama pravog gospodina.
Evo, Bosnjo, stigoh...sta ces, radi se...nema dzabalebarenja kao kod vas, bosnjackog napaljenog podmlatka...vi iz supljeg u prazno povazdan. Idi mirno spavati, ja bdijem nad tvojim snovima. Ako ne ja, sigurno neki mali \"dodikic\", nista ne brini.Sov godt. God nat. Hej, hej.
pa naravno da treba, šta si čekao da ti Biden to kaže pa da shvatiš..... ebo granice
Ja cekam da se teta Dusanka javi iz Danske!Cim procitam njen komentar idem doma!