Voice of America
0
Treba li BiH ustavne reforme?
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i crkve koje su prisvojili(uzurpirali-prepisali sebi su Bosanske)pa sad hoce da sire svoju krvolocnu guzicu po zemlji Bosanskoj
Turci su ih dovjeli srbe ko sluge\'servis) u BiH-i prije 200 godina i oni su zivjeli po kolibama i stalama.
Bolesne krvolocne primitivne nacije koja je ostala mentalno retardirana u sedmom vijeku kad je napustima Ukrajinu i presla preko drakulinih karpata gdje ih je vladika drakula naucio kak klat i pit krv svojih zrtvi!
iza krsta se kriju duboke krvolocne mracne sile da dodju do kradje Bosanskohercegovacke teritorije uzimajuci ko jedini problem Bosnjake zato sto su muslimanske vjeroispovjesti
Srbska nacionalisticka paranoja je vise neg jedna kolektivna bolesna psihoza obojena religijsko i teritorijalno lopovlukom.
To svaka cast i stojim iza toga sto kazes ali nemozes dokazati ovim nacionalistima majmunima,ove nacionale stranke sve ne samo SDA ILI SBiH,vec i HDZ.SDS,SNSD ma sve nacinale stranke zgaziti dosta ih je bilo 20 godina
Ko kaze da Hrvati i Srbi ne vole ovu zemlju? Ovo je i njihova zemlja i naravno da ju vole. I zato ne dozovoljavaju da od nje SDA SBIH i slicni djilkosi prave prciju po sistemu sarajevskih mindera.
BRACO NO SIKIRIKI KAD POCNE RAT OPET PROTIV OVIH STO MRZE MUSLIMANE NECE VISE MOCI POBJECI U SRBIJU SELLAM
pusi li se stagoda pape...
dobro vam je rekao ovaj yahoo nevolis zmlju u kojoj zivis ma gonite se svi u finu pm pa svoju pismenost tamo prosipajte COSICU I SUSKU-BOBANU
DE nauci se pisati seljacino...Dobro ti ga je \"kupus\" slozio i istina te jako boli. Nemas ti jarane pravo ni nama Hrvatima a ni Srbima drzati slovo. Upamti BiH je i NASA zemlja i ti o njoj nikada neces bez nas moci da odlucujes. U mejduvremenu idi u skolu i naci se pisati a i razmisljati.
ustavne reforme su nuzne,kao i usvajanje novog ustava bih.polticke stranke ne predstavljaju nista vise do interesne grupe.u ps bih ce glasati i to im je sav kapacitet.kada se smire lopovi i po/ratni profieri nastupa novo doba za bih.to nije demagoska o novoj generaciji, nasoj ili njihovoj stranci,vec ce biti ,naprosto nove okolnosti u razvoju bih.bih ce biti u u eu kada eu bude u bih,dakle brze nego sto mnogi misle.trebalo bi da su u eu isto tako ,zabrinuti za bih ,kao i za svoj opstanak.
Samo sto smo se mi borili protiv vojske a ne civila kao vi junacine,da vam nije bilo oruzja iz srbije davno bi mi vas pregazili,a prsa u prsa ste hrabri jeste kada ste pijani i napuseni mamaru vam ufuranu.
Bosna je zemlja svih naroda i nisam reko za normalne ljude vec takve kao ti da idu u pm majmune.Ti nemozes zemlju ponijeti sa sobom ni vi mislim vecinu,ali tamo ces biti jado u toj drzavi gdje zelis ici imam 10 primjera po srbiji ali i hrvatskoj zato tisu misu
Ovi majmuni koji lupetaju po sistemu \"ko ne voli Bosnu neka ide napolje\" su najveci nepritaelji te iste BiH. Ko je to vama dao za pravo da vi nekome kazete da ide odavde. Ko ste to vi pa da imate tapiju na BiH? Ko vas je nafurao da je BiH \"vasa\"? Buzdovani nepismeni i neobrazovani.