Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni odavno ne strahuju ni od kog..... Obraza nemaju a dupetu se ne boje. Fuj , fuj...
@enes.saric.54 Jedino "Incke" ?
Pa ne bi smo znali koliko su losi da nema ovih sa strane da objektivno sagledaju stvari...
Pravosudje da prostis jedna zemlja imade, nit sudi niti ima svrhu, da prostis, stiti kriminal i stranke osnivace dok gladne i zedne kaznjava po naredbi stranke da prostis, rekti kto je to pravosudje da prostis.
Kako da strahuju,kad im je EU saučesnik u svemu
Who the fak iz stranjkinja?
A sto bi strahovali kao zamjeniti ce ih neko. A i ptice na grani vec znaju da gore i korumpiranije pravosudje ne postoji.
izvazavam zabvinutost
Ne od izvještaja nego radi vlastite korupcije i nesposobnosti
Trenutno sudstvo BIH radi na tome da izjednaci zlocine u protekloj agresiji,ustvari oni su produzena ruka Srbije .Bosna se je odbranila u ratu,ali u miru je pokusavaju poraziti preko domacih izdajnika i petokolonasa.
šta će strahovati, kad nema pravne države, rade šta hoće , na ove izvještaje stranaca se samo nasmiju i nastave po starom , po komandi domaće i strane bande! pa ne govore džabe svi da je uz korupciju, neefikasno i politizirano pravosuđe glavni problem ove države
Ako je ona ova u sredini..bogami bi trebali hahah
Tu slinu treba nagraditi s 1. 000 000 € njegov sda. Ali? prije toga, 10 god Zenice da ihtamo potrosi s rajom kojoj pripada.
Pa ako su savjesno obavljali posao, za strah mjesta nema. 😁
koje pravosudje svi ce oni kad tad biti procesuirani za organizovani kriminal i zloupotrebu polozaja
sudovi ovde samo kaznjavaju sirotinju koja osijece koji metar drva sirotinju koja nema za racune a tajkunima nista oni mogu da ne placaju racune mogu da kradu pa cak ima slucajeva da mogu i da ubijaju
Boli njih taki za bilo kakvim izvještajem, njih samo brine šta šefovi stranaka misle.
Vidi sutkinje jarane razvijena ko Tajson,ovaj ambasador kraj nje ko djecak.Hakuna MAtata Tegletija potkovani like this
Ahhaahhhaaahhaaa sta vi mislite s kim imate posla.? Ej sto njih interesuje vase piskaranje. Jezik kojioni razumiju su smjene, robija, tenkovi, apaci tomahavk... Zamrznute pare po EU i USA crne liste.