Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka njega nama zivog i zdravog. A sto se tice Vojvodine, Srba je ovde 75%. Hocemo autonomiju i to je to. Sta vam tu nije jasno, kakve to veze ima sa otcepljenjem? Sve i da je tako , sta bi vi imali od toga, samo jos jednu srpsku drzavu, pored Srbije i Republike Srpske. Nemojte na silu pokusavati Srbiju ciniti malom, mi smo za vas veliki kako god okrenes.
Čeda Jovanović
tipicni poturceni smrdin
MOŽE...ALI PRVO JOŠ MALO DA SE srbijica RAZMONTIRA,DA NE BI U BUDUĆNOSTI PRAVILA BILO KAKVE PROBLEME.DAKLE...PRVO ODVAJANJE VOJVODINE KOJA BI KAO SAMOSTALNA DRŽAVA BILA JEDNA OD NAJBOGATIJIH NA SVIJETU,A OVAKO ĆE SAMO OSTATI KRAVA MUZARA ZA BEOGRADSKE CIGANE.
zar vi niste objavili da je ovaj podnio ostavku prije par nedelja?:)
vuk je bošnjačko kopile:)))
Treba,treba zato vam je BiH izvezla najvise oruzija do sada.
Pa stvarno ne znam, tko nama pase??
Pa zar nije on podnio ostavku?
E nasli se komentatori. Kako bi mi saznali da si ti bio na sajmu knjiga (mada ne znam zasto), a tek da si imao priliku videti jednog ministra. Steta sto nije tvoj tip. Valjda si ti onda gomila, pardon, gromada pa on ispade jadan pored tebe. A za tebe pih, covek je diplomata, vidis valjda da je cvrsto uz Dodika, a Dodik je genocidas, kaze ovaj prvi... Lud zbunjenog
Nema veze sta je i ko je, covjek normalno rezonuje situaciju! I vrijeme je da svi gledamo i krenemo normalnim putem, jer od proslosti necemo zivjeti! Proslost ne smijemo zaboraviti, ali moramo oprostiti i ici dalje.....
Ovaj vam posrbica veoma uspesan političar , dabogda vam bio od pomoći kao sto je bio Srbiji o pitanju Kosova hahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=z9wYDLkuZpA&translated=1
Skoro sam ga snimio na sajmu knjiga izgleda kao teletabis od 50kg mesa i 1,5 visine...
i treba.... haj ti dokazi genocidnima.....