Ambasador Hrvatske kod Komšića
0
"Treba biti uporan na postizanju konkretnih rješenja"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prijedloga: 1- Provedba odluke o konstitutivnosti naroda u oba entiteta, 2- Status i prava konstitutivnih naroda u rs, uspšostava vlasti po popisu iz 1991.g. promjena naziva entiteta i donošenje odluka iz entiteta konsenzusom svih naroda, 3.- Uspostaviti entitetsko glasanje u skladu sa konstitutivnošću naroda, a ne etničko kako je sada, 4.- Vanjsku politiku voditi preko MIP-a, a ne kako se do sada radilo, entiteti samostalno rade po svijetu šta hoće, 5.- Upozoriti srbiju i njene političke subjekte da se ne miješaju u unutrašnje stvari BiH i da svi prelasci preko Drine moraju bitinajavljeni i usaglašpeni sa MIP-om. ZA POČETAK!
@MILORAD DODIK E moj Muamere ti si glup i ne shvatas ironiju u ovom vicu da se ne treba truditi ni da ti je objasnim.
ZA ZLATKA- ZLAJA UPO TI KOMŠIĆEV I TEBI I TVOJOJ MAMI DO JAJA A I DODIKOV VJEROVATNO JE ONA NJEGOVA FUFICA. A TI SI KO PILE TURKO.
ZA @JEDAN GLAS TU ŠTAFETU STAVI MAMI U PI ZDU MALOUMNI STVORE
Evo imam jednu štafetu za tebe pošto si fun druga Tita da je pronosaš . I dan danas se vodi polemika koliko je takvih kao što je tvoja mama opalila k.ita druga Tita . A imam i jedan mikrofon da otpjevaš Dužr Tito mi te n.ataknemo !
Gleda Zlaja u Titovu sliku i govori Druže Tito ja ću biti premijer BIH. A iz slike se čuje: NEĆEŠ DODIKA MI
Kažu da ti je mama mješala malter dok ju je derao drug Valter !
I tako im ga matica zabi. A toliko su se trudili i zrtava podnijeli za nju. Strasno.
Tintin mami ti uleti činčin !
Ura neka ti Komšić m.ami zagura . URA URA URA
1. Hrvati kao brojčana manjina nikada ni u kakvoj situaciji ne mogu ostvariti jednaka prava kao i većina (Bošnjci i Srbi) jer je to praktično neizvodivo. 2. Jedino rješenje za, moram priznati oravdanu frustraciju Hrvata (kao i za apsolutno sve ostale narode i građane u BiH) je upravo insistiranje na zaštiti prava GRAĐANA, a ne nacionalnih korpusa (uz ugrađivanje u Ustav garancija kojima će se zaštititi nacionalna prava, prava na jezik, kulturu, istoriju i sl) i jedino na taj način Hrvati mogu (kao i svi ostali) biti potpuno ravnopravni. 3. Umjesto da se na taj način Čović i njemu slični kriminalci exponiraju ne samo kao lideri Hrvata nego i kao lideri novog uređenja ove države i kao takvi nametnu i u smislu funkcija koje bi obnašali i obezbjede punu ravnopravnost Hrvatima oni zagovaraju dalje podjele, dalje konfrontacije i podanički odnos prema dodiku (koji zagovara politiku zbog koje Hrvata ni nema u rs-u). 4. U toj situaciji Komšić bi bio potpuno irelevantan OTPOR STOKO ZADOJENA
DA SU BAR SVI ONI BOŠNJACI KOJI SEBE NAZIVAJU SRBIMA I HRVATIMA KO ŽELJKO KOMŠIĆ BOSNA I HERCEGOVINA BI BILA NAJBOLJA DRŽAVA U EVROPI. BOŠNJACI NEMAJU NIŠTA PROTIV ŽELJKA KOMŠIĆA ZATO ŠTO JE ČOVJEK I ŠTO SE BORI ZA BIH.DA BOGDOM POSTOJI JOŠ I PRAVOSLAVAC KOJI BI SE BORIO ZA BIH BILO BI MNOGO BOLJE.
dok sirom istocne evrope bivsi komunisti se nalaze po zatvorima da odgovaraju, u bosni samo legitivni politicari kace simbole komunizma po kancelariji.. zemlja zaostalih magaraca :D. znaci problem razotkriven :D
Ček ček, ajd nek mi sad Hrvati koji toliko bljuju na Komšića kako ih ne predstavlja objasne kako onda Hrvatski Ambasador ima sastanak s njim te mu čestita na pobjedi !?! wtf Zar po toj \"čovićevsko-dodikovskoj\" logici upravo taj Ambasador ne bi trebao osporavati istog tog Komšića? I zar Borjana Krišto nije dobila 20 hiljada srpskih glasova po nalogu tate dode? I zar predstavnik Hrvata za potpredsjednika RS-a nije iz Šešeljeve stranke i zar nije dobio glasove istih tih radikala (čitaj Srba)? Zar po toj logici i ovo nije \"podvala Hrvatima\"? I zar za Komšića nisu glasali i Srbi i Hrvati i ostali iz Federacije koji ne žele nacionalističkog već predstavnika svih obespravljenih građana? I zar to nije uspjeh demokratije i konačno imupls koji govori da pola ove države ne želi nacionalne torove u koje nas guraju i podjele koje samo generiraju sukobe? I zar to nije šamar dodikovim ideolozima koji nameću ideju da muslimani žele \"islamsku državu\", a muslimani izaberu Komšića? lLICEMJERI!!!
KOMSICU SAMO NAPRIJED ZIVIO DRUG TITO