Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politički Bošnjaci nisu sposobni očuvati ni rukovodnu funkciju. Proći će bezbroj mjeseci, ako se ikada imenuje direktor, za to vrijeme dužnost će u punom kapacitetu obnašati zamjenik. Izgubiš Stolac, izgubiš Srebrenicu, izgubiš direktora IDDEEA, a išao bi na "međunarodne utakmice". E, teško bogami!
naebem se matere adminima i klixu
Hoce covjek platu, ali nece odgovornosti.
Kako sad nije bolestan a neki dan bio😂
SAMO U BOSNI MAFIJA IZ FIRME KOJA IMA SJEDISTE U BANJA LUCI I STAMPA NAM PASOSE KLEPA NAS 900 -1500 SA CIJENOM ,NJIHOV PASOS JE U POLJSKOJ 6 EURA,ZNACI POOLITICARI,JATACI I MAFIJASI U BOSNI DJELE KOLAC,STOKU METKOM U CELO,KRENUT REDOM......
Patriotizam = porez na budale = borba da politicari budu jos bogatiji.
Jel to ide getto iz tehničkih razloga?
ujdurma na ujdurmu.ne može raditi bolestan ali sada može.OBOJICU U HAPS!
Kad ne znate napraviti dobru tendersku dokumentaciju...
naebem se matere adminima i klixu
Ovo je sve mutno. on odlazi sa mjesta direktora na mjesto savjetnika. Mirise na ucjenu u ovom velikom biznisu. SIPA spremi se.
naebem se matere adminima i klixu
Nesrecna je zivotna prica Bosnjaka
naebem se matere adminima i klixu
Ovi samo sa jednog na drugog prebacuju vlastita sranja! Nikad ovdje zivota! Ostala je samo fukara!😅😅
Alooooo :) ne prizivaj fukaru....sad će predavanje hahahahahahahahah
@ANTIPATICNA! Neka ga malo, kad bolje pogledas u dosta toga je u pravu, samo sto ima iritantan nacin da to da do znanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)