Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god može treba da ode na dženazu ovim momcima
treba da bude Dan žalosti u cijeloj BiH!!!
http://www.biscani.net/stadion-u-vrnogracu-poznat-termin-i-mjesto-odrzavanja-dzenaze-za-poginule-krajisnike/
ovo je strašno... sva sam se naježila... nedaj bože nikome
nazalost,ovim tragicnim povodom,ali datum stradanja ovih heroja treba da bude dan zalosti svake godine,kada je cijela bosna vristala u veselju,ovi momci su isli da bodre nase zmajeve,i dok je cijela bosna nastavila da slavi...ovi momci su nazalost poginuli,a njihovi roditelji i voljene osobe ispastaju to suzama,tugom i bolom......ljudi moji....mimo pobjede u fudbalu,ove momke ne trebamo i ne smijemo zaboraviti....neka im je laka zemlja,i neka znaju da ce se u brazilu ako bog da,mada nazalost.....pjesma oriti u cast njih.....pocivajte u miru,i hvala vam na lojalnosti prema nasoj fudbalskoj vojsci.
treba da bide dan zalosti u cijeloj državi ti momci su poginuli navijajući za ovu zemlju...... nek im je vječni rahmet
Vjecni rahmet vasim dusama braco
Treba organizovati da se klanja Dzenaza u odsustvu na svim trgovina gdje se utakmica i gledala jer mislim da bi skoro svi navijači htjeli klanjati Dzenazu nasim kolegama. Neka im je lahka zemlja majke Bosne!!!
Datum dženaze stradalih mladića bit će naknadno određen, a Vlada Unsko-sanskog kantona donijela je odluku da taj dan bude Dan žalosti u ovom kantonu. Mislim da bi u cijeloj drzavi trebao biti dan zalosti, jer su oni navijali svim srcem posljednji put za nasu reprezentaciju
:(
Neka je rahmet dusama njihovim, a porodicama sabur :(
Nek' vam je lahka zemlja Bosanska!!!
Nek im je rahmet dusi...