Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popusi svim onim sto pricaju ekavicu majmune glupi smeta ti kad neko prica ekavicu to je vas problem vi ste retardirani, smetaju vam gluposti al ne smetaju ti sandzaklije i siptari koji haraju Sarajevom samo ti Srbi smetaju, jel mamicu ti jebem ma neka vas jebu sandzaklije nisu se u srbiji smjeli javit i vi se nesto kurcite kao mi cemo ovo mi cemo ono a ti sto vas rastraju u kod su bili misevi ko vas jebe kad ste retardirani
NIKO NEMOZE DA PRAVI RACUNE SA RS AKO JE I SAM NE PRIHVATA BOLJE DA ONDA I NE ZIVIMO ZAJEDNO.USPUT KAD SE POTPISIVAJU DOGOVORI O MIRU TREBA IH I PROCITATI.
Bosanski Srbi ce ustati protiv Dodika kadaon potrosi sve od rasprodate zajednicke imovine to jest kompanija kojih su i oni bili vlasnici.Kada se dodje do dna odnda ce iz guze docu u glavu a Dodik ima rezervnu drzavu za bijezanje od gladnih i prevarenih sa vilom na Dedinju a sirotinja ce ostati da glodje motke i jede korijenje kao i uvijek.Za sada se svi hrane nacionalizmom i za sada su svi zadovoljni tom dijetom tako da se svioma smanjuje stomak a povecavaju gladne oci. Nard torovski podijeljen i sludjen je natakaren jedni na druge a i vid im sve vise blijedi od gladi ne vide daleko a razum im je ogranicen i tako isprepadani vjeriju svojim tornjackim liderima,Bosna je torovska drzava u globalnom selu bez granica. Proci ce jos dosta mutne Drine dok se mnogima izbistri u glavi .Oni koji nisu izasli iz svoje mahale ili sela nemogu ni znati kako je u svoijetu a ogranicene je lako vuci za nos i prodavati ublehe pod patritizam.Krimnalci svih nacija i partijskih boja su dobro naucili kako zednu raju vodati preko rijeke sa jedne na drugu obalu.
@joe...slazem se s tobom...cuj ekavica:)))
MYSTAV, o\'kle ekavski burazeru???? Nego, znaci nije problem je ocigledan kriminal upitanju nego je problem sto je \"srbin\" upitanju? Imam jedan prijedlog za tebe, haj ti seli tamo gdje se prica ekavski, bit ces medju svojima, bice ti super tamo, a nama ces napraviti uslugu jer nas vise neces zamarati svojim glupostima.
Uspješan srbin, na koji način je postao uspješan putem pljačke vlastitog naroda od kojeg je napravio sirotinju uglavnom e moji naivci srpski gazde ste bili nekad, prodaće vas dodik sve za svoju guzicu kao što su vas zavalili i ovi prije njega. Znaš ono loše radit a dobru se nadat neide nije nikad išlo.
sve sto radi dodik je da unisti vas i nas budzet...pa ce ga nabrat a vas budale drzi na lancima sa izjavama poput \"referendum\" ...pa ti vici narucen izvestaj...vidjecet ces ti ali ce ti biti kasno! On da moze da otcijepi rs on bi to davno uradio...
napusite se placenici! DOSTA narucenim izvestajima (idite kuci pa se tamo slobodno ponasajte kako hocete - kod kuce mozete izvestavati do mile volje o cemu god zelite) Kako vam vise nije jasno da je ljudima pun k..ac vasih saopstenja za javnost i vasih laznih \'aktivnosti\' Smeta vam Dodik jer je uspesan Srbin i zato sto nema ratnu hipoteku pa svakome u Bosni i Hercegovini i van nje moze u lice reci ono sto misli! Samo napred Predsednice!!!