Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A imaju obraza da se pravdaju kad ih napadne Mektic. Dragane, samo bahato!
@Una Ne daju mu oni što daju kredite...ne odgovara im pošten i karakteran...traže se muljare!
SDA SBB HDZ SNSD sud. Sud na kojem je mito i korupcija princip rada. Sudije i pravnici opcenito kao da daju neku vrstu Hipokratove zakletve al u negativnom smislu... zakunu se da ce necasno, nemoralno i neprofesionalno sluziti mafiji. I tako dobiju posao i rade. GROZOTA!
Oni niti štite zakon, niti prava, niti pravdu, no se direktno bave (pravnim) nasiljem štiteći bezakonje, kriminal i gaženje ljudska prava, sprovodeći zulum i nepravdu posebno nad običnim ljudima na način da su u tome postali dosljedniji od svojih nalogodavaca i sponzora.
Dok god glasate za nacionaliste i kriminalce imacemo ovakvo tuzilastvo. Istovremeno gusicete se od bijede, siromastva, ponizenja i zaostalosti. Kada cete shvatiti koliko se moze promijeniti izlaskom na biraliste i savjesnim zaokruzivanjem listica?!
A nista mene ovo ne cudi.Ne do Bog da se sve pregleda i ono sto je pod stolom konacno i stavi na isti.......
cudo nevidjeno bi bilo da moze bolje....
Dragan Mektić i njegova odlučnost u sprovedbi onog jada og zakona su očigledno uveliko na djelu... PLJUC
Idemo prvi, dajemo više..
Ko postavlja kadrove u pravosudju? Ko finansira pravosudje?
@Gurabbija Znači da smo protektorat! Poraz, sad trpi stoko.
a i ono sto pokrenu je vecinom veoma upitno ... samo zele da izgleda da nesta rade .. pogledajte tek broj presuda
sve dok bakir vodi pravosudje bih tu nema napretka....uostalom bakir je rekao da on ide u cipelama svog oca....a cilj sda je stvaranje serijatske drzave u evropi...makar ona bila na 18%
sve po zakonu...