Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce bit kad ostanu samo uhljebi i problemi ovdje
Čuj hoće da usvoje da savjetnici u institucijama države Bosne i Hercegovine mogu biti i osobe koje nisu državljani BiH. Haloooooo!
Pa zar Vam to nije jasno na koga se to odnosi🤔😱pa na gospodu Srbe, a posebno Hrvate za koje je BIH krava muzara, i njima je sveto drzavljnstvo Hrvatska i Srbije i vjerovatno usputno imaju i pasos BiH drzave😱😱😱
I ovako su državni službenici 90% kupljenih diploma i debili rodbinskih i stranačkih veza
Jos jedan težak udarac za trojku
Zato što hoće i oni sa kupljenom diplomom da mogu biti i guverneri CB
Od Funkcija, pa do nedavno smjenjeniog Akšamije, sve nepotizam, stranačko zapošljavanje, a uvedena kategorija prekobrojnosti za nepodobne!!!??? Halo, lopovi!!!
sto se ne uvede pravilo u drzavnoj sluzbi moze raditi samo onaj koji je zavrsio drzavni fakultet, a ne kiseljacke i travnicke vikend studije????? I ovako ih je vecina bez regularno stecene diplome, svi sto zasluzni stranacki vojnici koji su dobili 3 u 1 - clanstvo, fotelja i fakultet. Takvih je ogromna vecina. A jadna manjina sa posteno zavrsenim fakultetima odradjuje i njihov posao, dok oni primaju ogromne plate, Cuj da se ne trazi fakultet i drzavljanstvo za najvise funkcije u zemlji.
Ovaj zakon je samo mrtvo slovo na papiru sve dok postoje članovi komisije iz organa u koji se zapošljava i tačka