Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRADSKI PRIJEVOZ NIJE NIKADA BIO U GOREM STANJU, I MOŽE NEKO SAD PISATI DA SAM SDA BOT OVO I ONO, ALI OVO JE ČINJENICA. SVAKOG DANA SE VOZIM TRAMVAJEM NA POSAO I OVO ŠTO RAJA PROŽIVLJAVA NE BIH POŽELIO NI NAJVEĆEM NEPRIJATELJU. NITI IMA DOVOLJNO TRAMVAJA, A I KADA IH IMA NE MOŽEŠ UĆI OD NJIH KOLIKA JE GUŽVA, SVAKODNEVNO NESTAJE STRUJA, ŽIVI HAOS. OVO VEZE NEMA SA REKONSTRUKCIJOM PRUGE, OVDJE JE STVAR DALEKO DUBLJA.
Mozda je na naplatu dosao javasluk iz prethodnih 20 godina i to sto nikad nisu kupljeni novi tramvaji sta mislis o tome
Da, a neki dan ispadaju iz tramvaja od guzve, i u sred one guzve na stanicama prolaze lagano 3 4 tramvaja prazna pored nas, ne staju na stanicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova mreža u zadnje vrijeme ne fercera kako treba...
sreca pa busevi voze i trebaju ostati zauvijek,hvala ministre
Sve po zasluzi. Šteta se bukvalno ubi pokušavajući da popravi višedecenijski javašluk koji je nemoguće srediti u ovako kratko vrijeme, a mazohistička stoka opet glasa za SDA jer izgleda voli da se liječi preko humanitarnih brojeva, kupuje zavoje, daje koverte doktorima i vozi se u raspalim tramvajima na raspalim šinama. Nije isključeno ni da se SDA mafija zadala da namjerno sabotira Trojjku. Tačno treba prestati raditi bilo šta pozitivno za ovaj narod i od*ebat iz Bosne
Cirkus od Gradskog Saobracaja
Pa Se narode zapitaj Zasto je ugovor o Rekonstrukciji pruge Tajni Ugovor
To ti je kad Konobar Koji je Zavrsijo fakultet na Palama vodi Rekonstrukciju tramvajske pruge
Trazili ste, dobili ste. Kada se nesto ne radi sistemski, odnosno kada se sistemski unistava, za nekoliko godina dodje na naplatu. Tako da sada vidimo svi rezultate naseg okretanja glave prethodnih 20tak godina.
nikad gori gradski saobracaj, centro i njegovi vozaci uzas, puno su obecavali malo daju
šteta...
Prije će biti da se povremeno vozi a da je problem STALNI! :D
Bosnjaci nisu u stanju ni da urede glavni grad kako treba, a htjeli bi da upravljaju citavom drzavom.
Fala ti, adzijo!
Koja kasaba od grada, lijepi Frankfurt, dodjite ima mjesta bujrum
Svakodnevnica u "Glavnom gradu", ali gori su oni u jutarnjim programima raznih televizija kada uživo puste glasnogovornike ovih propalih prevoznika i oni izvjeste građane da nema smetnji u odvijanju saobraćaja i sve linije rade po ustaljenom rasporedu vožnje.
Kako smo moderni, naši tramvaji zahtijevaju složene matematičke funkcije za redovnu i bezbjednu vožnju.
Sat vremena kasnije...