Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bi Kliks da gura manje pesimizma....i ovako je dosta napetosti među ljudima
Tako je - dajte lazite na veliko da nam cvijeta hiljadu cvijetova ko sto se radi kod Vucica. Skupo placeni radovi na renoviranju pruge i onda nakon samo mjesec dana zastoj od 4 sata. To bi trebalo sakriti nekako. Spomenuti kriminalnu SDA i kako je s njima bilo gore. Pa ovi su sad na vlasti u Katnonu SArajaveo vec 5 godina i ima li razlike?
sda diverzija tokom noci
Prestrasno... taman lafo prugu zavrse, rekao bi insan sve je pod konac, ljepota. Kad ono tramvaji saobracaju gore nego ikad! Ili ga nema po pola sata ili ga nema nikako. Za sta mi placamo godisnje karte? Da svaki dan pola grada prepjesacimo? Fuj, nesposobnjakovici.
Mali primitivni zeleni. Vas ideolog mrwipes je jucer izjavio: .."sda je seljacka steanka pa sta?..."! Evo pa sta, mole se neobrazovani paoci zeleni da komentarisu nesto sto nije iz njihovog domena znanja: kultura, skolstvo, obrazovanje, nauka, it sektor, visoki i niski napon, AC/DC, kontaktnu mrezu... Eto vam cevljanovica, gornje maoce, lende ljudine, hrkljusa, cakijasa, sve po zakonu...
Je li se Šteta oglasio ili samo ono kad se diže kredit...?
krenulo je raspadanje tramvajske pruge koja je je sklepana zbda zdola
Kakva smo stoka od naroda nismo ni fijaker zasluzili od Ilidze do Carsije a ne tramvaj.
Botovi nisu ni zagrizli extra sendvic
zato što puste 7 pokvarenih tramvaja da bi raja vidjela da ih ima a ustvari 11 je samo ispravno i onda kad stane taj pokvareni kao juce kod Muzeja onda jedan drugog moraju slepati i tad se kvare šine
"Kvalitetni" radovi tek zavrseni. Sta je slijedece pitam se