Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi postali vidoviti...u 18.29 kazu da ce u 19.30 past djevojka u nesvjest i da ce nestat torbica. SKIDAM KAPU
Izgleda da putnici svakog jutra padaju unesvijest, jer se tramvaju prici ne moze ujutro, a kamoli uci u njega.
Gdje je Gadafi da ovo sredi po kratkom postupku? Pa gdje ide ovaj svijet???
Gle tramvaja sunce ti jebem kao iz 50 - tih godina prošlog vijeka hihihihihihi
Mene bi vise fascinirala vijest da Tramvajski saobracaj u Sarajevu nije bio u zastoju
katastrofa je i ujutro i u podne u tramvajima tesko je uci a unutra uzas sramota je da se ne mozes ni onesvjestiti u tramvaju a da te ne opljackaju.
Najnvovije iz tramvaja: Prno Al MAhmut nemere se dahnut, Al kad je prno i Murat NIJE VIŠE MOGLA IZDURAT !
Kada bi se danas snimao film kao što se snimao prije ,,sto,, godina film ,,Ko to tamo peva,, garantujem da bi se umjesto poznatog autobusa u onom filmu režiser odlučio za sarajevski tramvaj. Komplet vozila GRAS-a izgledaju puno lošije nego poznati autobus iz poznatog filma ,,Ko to tamo peva,, Pogledajte sliku, ali nemojte se prepasti. Muzejska vrijednost. Međutim predpostavljam da ćemo uskoro dobiti opet neku donaciju (rashodovana vozila) iz nekih ,,prijateljskih,, zemalja pa umjesto da se troše uništavajući ista oni ih nama doniraju. Bosno moja jadna mila dobro se sjećam šta si nekada bila (evo i postadoh stihoklepac)
Prevod Klixovog izvještaja na bosanski: 1. Putinca je medicniksi zbrinuta a neko anoniman joj je u toj frci zbrinuo tašnu 2. Neko je u špici putnici odradio tašnu, pa kad je to vidjela pala u nesvijest što je izazvalo prekid saobrćaja u cijelom Sarajevu. Za dalje tumačenje potreban je psiholog jer je od klixovog reportera gori samo ovaj narod koji zaustavlja tramjvaski saobrćaj u cijelom Sarajevu radi jedne ukradne tašne. Prevladavjući seosko stočarski samozadovoljni mentalitet pa to to je ! Koji bi u EU !
Bosanski ne postoji
Do zastoja je doslo oko 19:30? po kojem je to racunanju vremena
Ovo se u Zenici nikad nije desilo.