Pod istim krovom
0
Tramvaj zvani hovno
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de nek neko isprica ukratko sta je ovaj gore reko
vala i ti pises hovna...
Kolumna zvana hovno !!!
ahmede poli se hladom vodom
kad nemas nista originalnije uzmi pauzu u \"umjetnickim\"izljevima pa ti mozda naleti inspiracija...vozdra
Ovo ti je za cistu desetku !
Po broju pluseva Sandzosima vidi se koliko ih se nakotilo u Rajvosa,sjeme im se zatrlo pogano.
zna li iko nekog sandžakliju da radi,mislim ono da se znoji?svi su neki jebivjetri.poslovođe,šefići,službenici,blagajnici,portiri,vozači.zna li iko ijednog da negdje kopa,vari,toči gorivo,mete,fizioterapeuta,bilo koja vrsta fizičkog rada?znam ja da su se oni uvalili preko raznih štela u državne firme,ali eto baš me interesuje postoji li ijedan da se ne boji motike.
tekst je baš dobar. vi što se žalite za dužinu i niste za čitanje... bože moj. kolumna je... ovo baš metaforički oslikava naše društvo!
pa ovaj vise ne zna sta bi pis\'o dosadan je posve nezanimljiv pfffff
(povratit chu),.. Uzhas!!!!! Ovaj vishe ne umije shto pisat, iz male uchmale barushtine,. to vam je i ostalo od cijele Drzave. y...ao vam cijeli SDa i hodz,..e cijelu civilizaciju jedna grupa Hr\'Đa su unistili.. fuuuujjjj a teme su ti jadniche odraz tvojeg dushevnog stanja,..
navikli smo da se nasi novinari bave glupostima, da ih inspirise ljudska glupost umjesto njihov novinarski istrazivacki duh, pa evo ni ovo nije iznenadjenje, ocajno dosadan nacin da se objavi nadasve dosadna kolumna - saga o govnetu, inspirativno nema sta!!!!!!!!!!!
je li to ima mozda neko nesto protiv sandzaklija ?? Pa da budemo realni da nije sandzaklija u Sarajevu ne bi imali zgradu visu od 5 spratova :p hvalaćao :*
Ne znam sta mi bi pa da procitam opet neku glupost od ovog Ahmeda.. Valjda je do naslova. Ostavi se pisanja ili bar najavi da je hovno clanak da ljudi ne gube vrijeme.
hajd\'ti nama Buriću napiši jedan text o tvorcima \"države za čovjeka\" ili ti \"države za prijatelje\" i njihovom nepotizmu... to ti dođe isto k\'o da pišeš o \"hovnima,tako da ćeš biti opet sretan i u \"elementu\"...
ZNAS STA AHMEDE TI SI JEDNO VELIKO VELIKO U-S-M-R-DJ-E-L-O G-O-V-N-O
koja glupost, ma daj brate sta god da napisem mozda ispadnem humoristican mozda ko i procita a mozda se svidi raji mozda dobijem koji komentar XD