Otvorene renovirane tramvajske šine
3
Tramvaj ponovo vozi od Ilidže do Baščaršije
Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEEE, sad se opet mogu švercovat!
Kakvi idioti! Pa radi se o obicnim radovima na poboljsanju gradske infrastrukture. Pa za ovo se ne slika ni jedan gradonacelnik na svijetu ili ti neki kur...evi premijer. Koji su ovo ublehasi, pa ne mozes vjerovati. Otvaraju dionicu vrpcom umjesto da se majmuni sklone da saobracaj sto prije krene u gradu. Boze me sacuvaj!!!
sAMO BRIŠI KOMENTARE EBOTE GRAS ,JUSUFRAMIČ I OSTALI.
Sigurno si ministra \"dublje\" upoznala pa tako pricas o njemu :)
PA NISU NAPRAVILI DIONICU METROA , NEGO OBNOVILI DIO PRUGE KOJU SU TREBALI DAVNO UREDITI . A SAD VIC : RAZOVARAJU DVA RADNIKA KOJI RADE NA OPRAVLJANJU TRAMVAJSKIH ŠINA , TE ĆE TI JEDAN DRUGOM : VJERUJEŠ LI TI U REKONSTRUKCIJU ŠINA POSLIJE IZBORA ;)
E,eto nek se ovo može komentarisat a babin sin sa mercedesom na Čobaniji ne.
DOGADJAJ GODINE U NAJNOVIJEM PAZARU !!!
DOSLE G.LAVO.NJE GLASOVE DA POKUPE :D
Svoj voz imaju !
Cuj ovih id.io.ta mracnih, nezadovoljnih i nezahvalnih. Kakve koristi od pruge ako imamo 40 godina stare tramvaje? Id.io.ti nezahvalni, po.ka.ki.te se na sve pozitivno u ovom gradu, sto se jednostavno ne ub.ije.te, za vas nikad nista fino, normalno, pozitivno, svijetlo. Samo kukanje, jadanje, crnjacenje, i da se po.se.re.te po svemu sto se radi u ovom gradu. Onaj ko pravi cestu i prugu, nije on zaduzen za tramvaje i njihovu nabavku. GRAS je odgovoran za tramvaje i njihovu nabavku, i to sto se vozimo u starim tramvajima. Ima ih onih iz Amtserdama sto su dosli, to sto ih neodrzavaju i sto obicni radnici kradu dijelove sa njih, to nek se pozabave istrazni organi. U ovoj drzavi jel neko vozi dobro auto, eno ga ukro, opljacko, nije ga posteno stekao, zavist, crnjacenje, mrznja, mracnjastvo.Za vas nikad nista fino i pozitivno Fuj...
Kakve korisit od pruge, kad se vozimo u tramvajima starim 40 godina... On sam od sebe stvara buku.. bolje da su pare ulozili i kupili novi tramvaj... tada bi sigurno bilo bolje..
Aman Jarabbi ! sofer otvori zadnja vrata, ulazio revizori..
do prvog ;)
Smiješno. U kadru dominira zastarjeli tramvaj, a u pozadini BBI. Ha ha ha
joj klixovci jeste usrali s ovim introm na pocetku klipa ccc vazda moram premotavat
ovaj music kmet trebobi se vratiti u gorazde da malo pogura sdp sarajevo moze bez njega da radi i napreduje
ceremonija otvaranja kao koda se otvara mesara u gluhoj bukovici sa halal proizvodima hehehehehe