Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi pametnije da se Vilsonovo skroz zatvori za saobraćaj i da građanji mogu nesmetano da šetaju sa djecom, da se vozaju na biciklu 24/7. A biciklističke staze treba postaviti na drugim dijelovima grada.
POST-diplomski, kaze??? 3km trake??? grdne rane na cemu ljudi uzimaju diplome. ovo je projekat za prvacice na tom faksu. Nije ga sramota tu pricati neke floskule koje prvacici kao argumentaciju trebaju da koriste tipa \"na biciklistickoj se ide brze nego inace\". Nigdje ama bas nigdje nisam vidio da ima bic. traka samo u jednom smjeru, nemoguce. I to su nam inzinjeri, haha.
Ja u zivotu nisam vidjela veci skup negativaca, boze na sta nam lici drustvo
Hi, I am Italian and I don`t speak bosnian but I wanted to comment on Damir`s project about the ciclying project. It is really interesting and I think that Damir should insist in implementing this new idea as a start to make cities not only for cars, but also for children and adults. I know the Giro di Sarajevo (ciclying tour that was organized this year) and I think that such iniciatives should be encouraged, especially coming from young active people. Bye, cristina
Upalis auto i odes do Vilsonovog i vozis od trotoara 1m pa ces vidjeti koliko ti ostane sa desne strane i vrlo brzo ce auto do tebe opominjati sirenom da si dobro pregazio srednju traku i da vozis haman sredinom ceste...pametnom dosta...samo da se strucnjak provozao Vilsom shvatio bi o cemu je rijec, a jos je ta njegova biciklisticka u jednom pravcu...dobro neko rece: podjelis cestu sa 2 trake na 3 i magistriras. Bruka za struku.
@posmatrac \"Za politicare vec znamo kakvi su, ali komentari koje sam ovdje procitao, razocaravaju me.\" Ne treba te nista cuditi jarane, kakav narod takva vlast. Zalosno.
Svaka cast ovom momku, nek se nesto pozitivno desava u ovom gradu. Zalosno je citati ove komentare jer se vidi koliko ima sitne i zavidne raje. Lakse je pametovati i kritikovati nego pokrenuti i odraditi. Zato nam i jeste drzava gdje jeste - u PM.
Pogledaj malo u Americi kako izgledaju te cuvene saobracajne trake, u jednu traku mogu komotno da stanu dva reda vozila, a ti bi ove nase uske jos da smanjujes? Pa stoko jedna kako ocekujes da vozila uopste stanu i da prolaze jedni pored drugih?
Respect!
ONI TI GA P.U.S.E DAMIRE
Podrzavam
Svaka cast za ideju. Zivim u gradu koji je 4 puta veci od Sarajeva i ima stotine kilometara biciklistickih staza, biciklisti su ravnopravni ostalim prevoznim sredstvima cak i u samom centru. Nazalost, ono sto je u normalnom svijetu sasvim prirodno, kod nas je neshvatljivo. Za politicare vec znamo kakvi su, ali komentari koje sam ovdje procitao, razocaravaju me. Svaka cast mladi inzenjeru, takvi nam trebaju! Pozdrav iz Stockholma!
Legendo prije svog idplomskog fino copy / paste ovih komentara i pred profesora, ništa ti više neće trebati da ga odbraniš
Valjda se kvazi magistar u onih trideset sekundi zanio te desnu kolovoznu traku zavrsio tamo gdje ne treba. Ako bude u buduce i druge projekte ovako radio, vjerovatno ce nase saobracajnice se tamo zavrsavati gdje nam politicari drzavu vode.
haj fala ku*cu...
Sve procitah i odslusah ovoga momka. Kao inzenjer, ali prijeratni, samo mogu napisati da nam je danas inzenjering u dubokom blatu!!!!!!
inzinjeru perspektiva bicila na stazi ti nije dobro postavljena