Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, do sad se nije znalo ko je nadležan, pa stvarno...😤
A šta je taj pokretni mobilijar? Oprostite što sam neupućen.
Pametnije bi im bilo da sprijece vandale (zapravu istu tu djecu, od degenskih roditelja) da ne unistavaju ograde (na koje se mogu povrijediti), da se ne vjesaju za mrezicu od kosa kako bi dohvatili obruc. Da sprijece nekako to famozno skidanje obruceva sa koseva i slicno. Roditeljima preporucujem da posavjetuju/educiraju svoju finu djecicu, da precke od gola nisu postavljenje da se vjesa po njima, jer to nije namjenjeno za majmune, nego za djecu.
To sto ce neko uzeti i "zacimentirati" go je puno opasnije, jer zamislite da u nekom napadu, igrac se ne mogne zaustaviti i "zabije" se u stativu od gola koja se ne moze pomjeriti ? Znaci, uzimaju se bolji golovi, siguran sam da ima rijesenje za slican problem na drugaciji nacin :) Ali prije svega, staviti kamere po igralistima, bolje da imamo u gradu 10 kvalitetnih igralista, sa video nadzorom, nego 500 igralista sa nicim u njima.
Uskoro.... dok se sve ne zaboravi. Prije stavis dva kamena i eto gola, uzivala djeca igrajuci se. Nije do igralista
polako ali sigurno pravite debile od djece.