Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve pumpa Sabina Cudic sa srpskom BIA.Tata udbas joj omogucio kontakte?
A gdje onaj Kemal Čaušević što je pronevjerio milione afera textil i ostali, isto je čovjeka otjerao u smrt jer je otkrio, zataškalo sr ni ne spominje, se više
Pitaj Bakira gdje je, i sta bi sa pljackom u milijardama KM poznatoj kao afera "Pandorina kutija".
Uzbunjivaci I prijavitelji su prepušteni mafiji. Nemaju prava a rade veliku stvar. Žrtvuju svoje živote i porodicu za opće dobro. Neda Mafija zakon.
Neka ima zakon da curica od 14 god moze stupiti u sexualni odnos. Imate li vi žensku djecu ili samo mušku
Ne daju lopovi da se donese zakon koji će spriječiti lopovluk,krađu,krimnal itd,a zaštititi one koji to prijave.
Bitno je da se jeftino utali opcinska zemlja,tu naprave zgrade i prica se kako se nesto gradi i eadi.
Kakvi uzbunjivaci i zvizdaci, to su izdajnici koji nase kadrove olajavaju, prijavljuju, lazno optuzuju za razne afere kao naseg sina Asima Sarajlica, Osmana Mehmedagica, Fadila Novalica, Safeta Softica i mnoge druge koji su lazno optuzivani i olajavni kako u medijima tako i javnosti sve zbog tih uzbunjivaca. Imaju fino sud i tuzite sta ima da laje okolo na nase najbolje sinove jedine drzavotvorne stranke SDA koju uzalud pokusavaju da uniste, a SDA svaki dan sve jaca
@Osobnozahiragic Povedi sve te svoje sinove sa sobom i sikter odavde!
Osnov sistema dans u BiH kao i u zemljama u okruženju. Yebbo je ježa u leđa onaj ko tjera pravdu i ko želi da ispravi krivu Drinu! Možeš samo uavršiti na neuropsihijatriji!
(u)zbunjivaci