Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna od rijetkih urbanih stvari u ovoj zemlji kojom seljaci gladaju sto se vidi i po komentarima
ako neces nesto fino reci nemoj nista. bezze komentari... stvarno prave odron i muka ih je citat!
I love voziti Golf2, I no love pedalati!
bosanski jezik NEpostoji, kao ni neka kvazi bošnjačka nacija. vi ste samo muslimani s državljnstvom bih. dakle, niko i ništa. duhovi...
Jako lijep sport, evo ja sam na svoj pony smjestio svoju Hajru, ona je na paksicu, na guvernali mi je dajdžinica, na ramu mi je amidžica, na k.u.r.c.u. mi visi komšinica Sabaheta, a na leptir šarafima od točkova visi još par derišta iz komšiluka. sve u svemu jako je zabavno.
ovi iz Stočnog Sarajeva nek se poklope ili nek ogranzuju trke zaprežnih vozila... svakako ni ne znaju voziti biciklo
prevodim s talijanskog na bantustantski jezik. dakle u prijevodu je đuro - guro, valjda ovoj sirotinji što ide paciklom na poso.
prevodim s talijanskog na bantustantski jezik. dakle u prijevodu je đuro - guro, valjda ovoj sirotinji što ide paciklom na poso.
GURO U GUZNO CRIJEVO 2
Jos kad bi mogli koristiti bosanski jezik umjesto talijanskog...
Moj cimer kaze da ce da ce dlaciti na Giru, iako je fasovao proliv. Popio je Seldiar, a on mehanicki zatvara crijeva.
Koji su smorovi ovi biciklist samo nesto seru.....
Ja prošle godine išo iza neke švabice da joj vidiš guzova ja je nisam htio ni preticat samo joj gledo u guzicu.
Dlacenje
Me gusta