Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naš školski sistem se ustvari pretvorio u kazamate za maloljetnike koji ne mogu u zatvor. od nastanvog osobljase očekuje da za 600 KM plate koja kasni bude nastavnik, čuvar, dadilja, pedagog, psiholog, sekretarica roditeljima, arhivar itd. nema vremena za djecu koja žele učiti, a predmeti su dosadni i nezanimljivi, arhaični da ubijaju svaki duh i motivaciju
Ići u školu je lako, GRAS zna kako. Oni se obavezno potrude za jutarnje gužve i dodatno otežavanje početka radne sedmice :)
to je to za danas
bem ti školu,dabogda se zapalila
torbe ne bi trebale biti teske...
Kada krenu skolarci u skolu u Sarajevskom kantonu svi to moraju znati, bez obzira sto su skolarci u ostalim kantonima krenuli prosle sedmice
Ucite strane jezike
Sto su god torbe teze, to ucenici slabije znaju, treba vise prakse uvesti, a ne samo strebacenje...
Sretno školarcima.... Nek im život bude bolji od našeg zadnjih 25 godina.... Nadavali su se roditelji para i para za opremanje učionica, potrošni materijal, i tako svake godine, a preko leđa djece pravile su se brojne reforme.... Ministarstva, pedagoški zavodi, razna vijeća očito ne rade svoj posao kako treba....
Kod nas se obrazovni sistem pod hitno mora mjenjati. Dosta je da nam djecu uče glupim stvarima, da djeca uče pjesmice i lekcije napamet. Treba više interakcije na nastavi kroz različite aktivnosti!
na putu za odlazak iz tamnog vilajeta. ako imaju zrna pameti u tim glavicama.
K'o da su djeca regale uprtila od kuće. I onda će za određeno vrijeme da se prave emisije i okrugli stolovi na temu "Školske torbe",a do tada će se povećati broj djece sa skoliozom i hernijom na kičmi/kralježnici. E baš ćemo da stvorimo zdravu naciju.
sretno isto kao planinari koliko knjiga nose
obrazovanje je naj bitnije jer sa mnogo obrazovani ljudi mogu i nešto promjenit u ovoj državi.
najbitnije* promijeniti* (morao sam, halali)
@predstavnik omladine , ma halalim ti, ipak mislim da nisam toliko loš u pravopisu sa jednim razredom završenim u našoj zemlji.
zeljnu su znanja..vidi im se ujutro na licu dok nose 20kg knjiga na ledjima :D