Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da nigdje nije objavljena cijena po kojoj su \"KUPLJENI\" !? Ko li se sve u te topove ugradio , i za koje staze su namjenjeni? Možda budu radili kad spremnoj zimskoj službi zafali snijega na nekom od prohodnih planinskih prvoja kao npr.: Ivan ili Karaula !? Banda Bosanska , pa nemože ništa normalno kod nas!
bas zato sto i nisu topovo jos uvijek otplaceni, austrijanci fino pritisnuli daljinski od ventila i nema snijega! pa nisu oni ludi, znaju s kim imaju posla? sta je trebalo, da oni fino sve naprave i ugrade, a ovi nasi lopovi im nikad ne plate? nek je konacno neko i vidio da se s nasom bagrom ne moze posteno!
ma ovo je sramota za nasu zemlju naplacuju karte po 35 km a nema ni 100 met. skijanja kako treba .sramota je vidjeti na Bijelasnici onolike strane tablice ,pa sta ti ljude misle o nama ,to je isto kao da odemo na more a oni posadili drveće na plazi .SAMI SEBI KOPAMO JAMU
Nasi stručnjaci upale topove, i odu na kaficu, a vjetar odnese vjestački snijeg u šumu, na stazama golo! Naprijed stručnjaci!!!
pa ma Boga ljudi šta vam je ...hoće 35 karina ...kad mu bude karta 10 km možda će moći i odplatiti haubice
\"Nek probaju s minobacacima :D :D \" HAHAHAHA LOL
Nek probaju s minobacacima :D :D
Ja kada sam bio, koji dan poslije nove godine, topovi su radili, istina sam 2 koliko se sječam.
Otišao jedan lopov Terzić Enes direktor, a sada došao još žešći \"general\",pa sa Semihom deru budžet Kantona i pričaju nam o nekakvoj Olimpijadi,(???)
da bog da im vazda bilo +15 , mamu im lopovsku,karta 35 km :-/
nakon 25 godina jos nisu otplaceni????? nemojte samo reci da je i za to kriv rat?!
\"Podsjećamo, topovi za vještačko osniježivanje još nisu otplaćeni dobavljaču, austrijskoj firmi Wintertechnik.\" ...... i zbog toga i ne rade...kakva temparatura,sta baljezgate...dovodili ste nase \"inzinjere\" da vam provale sifre da ih aktivirate ali bezuspjesno...Austrijanci su rekli sljedece:\"gospodo iz BiH,kada nam isplatite pare,saljemo vam kodove za aktivaciju a do tada mozete samo da gledate topove i da se slikate pored njih\"......nista novo za nas bosanski lopovluk :(((((
banda lopovska, valljda cekaju juli da ih upale...