Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to mogu uraditi samo kada uvedu u stanove one klince za regulisanje potrosnje, ovako mogu pjevati borbene :)
KAKNJO NE LAŽI!!!! Cijena grijanja u Zenici je 2 KM/m2, samo što se sezona od 6 mjeseci plaća cijelu godinu! Nije dosta što lažeš da imaš dugovanja od 24 miliona (nemaš jer su zastarjela i nenaplativa), sad nas još i ovako praviš magarcima!
ovaj klima uredaj inverter jel dovoljan za jedan stan 50 kvadratni, kolika je cijena i gdje nabaviti pozz
hahahahhahahahahaahahhaahhahahahahahaahhahahahahahhahahahahaha
I treba ovaj Bosnjacki narod maltretirat i zlostavljati oni su sadomazohisticna nacija koja u tome uziva jer da nije tako ili bi se pobunili i sve izvrnuli ili bi drugacije glasali na izborima. Samo stoku treba gaziti. Podrska Toplanama i Elektroprivredi i svim monopolistima pod kontrolom politike, dizite cijene do maksimuma nek pati fukara Bosnjacka kad za boljeg i nije.
BOSNA IMA NAJSKUPLJE I NAJLOŠIJE GRIJANJE U EVROPI !!! LOPOVI I GOTOVO . TREBA SE ZAPITATI KOLIKE SU IM PLATE I OSTALA UZIMANJA IZ KASE . ONI KOJI SU ODBRANILI OVU ZEMLJU I POSTALI INVALIDI MORAJU DAVATI TORBAMA PARE DEBELGUZIMA KOJI SJEDE U KANCELARIJAMA I PUŠE KO U KOTLOVNICI. FUJ, FUJ, FUJ, FUJ.....
Ovo je najveca banda koja vrsi zlocin nad gradjanima pozivajuci se na neku žlj uredbu kantonalnu a u potpunosti ignorisu zakon o zastiti potrosaca. Prisiljavaju jadan narod na placanje a drzavni aparat ih stiti i ko ne placa iskljuce ga ali ga tjeraju na placanje 40% od cijene radi okolnih stanova koji ga griju. Ali zato obicni radnik ima preko 1200KM platu, imaju fudbalski tim koji konstantno ide u neum, djele neke pomoci itd itd itd a nikada nikoga nisu zaposlili po konkursu i samo dovode neke iz Trnova po rodbinskim i stranackim vezama. Cetnii su nam malo napravili za 4 godine koliko su nam zla i nesrece donijeli ovi iz SDA I SBiH sa svojim kadrovskim politikama i pljackom.
Kriminalci i šta još dodati??
samo poskupite,dosad sam redovno placao ako poskupe nikad vise.sud ili zatvor svejedno.
Suplja prica. Lakse je dici redovnim platisama cijene da oni namire silna dugovanja nego se boriti sa neplatisama. Nevjerovatna kolicina bezobrazluka od ionako preskupih toplana. Kad je nesto u ovoj zemlji pojeftinilo nakon sto su spustene cijene na svjetskom trzistu?! Samo masovan bojkot ljudi,nema nam druge.
Ma grijanje na toplane je sranje. Kako se moze otkazati to ? Ja sam se proslu zimu grijao na klima uređaj inverter. dobijem oko 15-20 KM vise struje nego inace, a cisto, toplo, ljepota... najbolji vid grijanja