Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nasih toplana, najmanje se placa trosak koji nastaje po osnovu grijanja, ali zato placamo stranacke i rodbinske uhljebe. Za stan od 55 kvadrata, godisnje platimo skoro 1000 KM, sto je abnormalna stvar. Kucu od cetiri sprata koje grijem na plin, godisnje platim oko 2500 KM, pri cemu ni jedan stan nije manji od 70 kvadrata.
Da ovo uopce moze da postoji u evropi u 21. vijeku...
Super :)
Kod nas u Dodiklandu ni zimi nema grijanja, a kod vas i u aprilu, skoro pa u maju.
Sta je kreteni sa pojeftinjenjem grijanja? Kreteni jedni, cijena plina je pada za 9% a vi nista.
pojeftinilo u februaru. sa 86 na 79 stan 54m2. btw-da plaćaš račune, znao bi. nema ništa ljepše nego imati centralno grijanje. nije skupo!
@Mehdi U Sarajevu vlada neviđena zloba i zavist, prema onima koji koriste centralno grijanje... Vodi brigu o sebi, a ne maštaj kako drugom da bude gore...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)