Komentari (519)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda nastavlja sa napadima ..al narod je skontao..gotovi ste u oktobru bagro ... izdrzaceno i ovo a onda idete u politicka govna
Zamisli kako samo bahato pred vecerasnje najavljeni minus 18
Hahahahah majmune SDP komtrolise Sarajevogas i Toplane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fadila, direktoricu Energoinvesta i onog Džindića odmah zatvoriti
Sreca ima struje .
Stvarno sarajlije ako sada ostanete kuci da se mrznete pod dekom treba vas jos vise u zdrav mozak...
Ko kaze nevalja nigdje samo u bih valja 🙂
dobro je pa nam i kisik nisu uzeli, hocel ko kupit?
@nexxy prije 4 sata Auu a veceras plaho zima,valja guz uzguz sa hanumom......aj sta se bunis, ne bi drugacije fatu za guzove ustinuo da nisu ukinuli grijanje,....
Najgora Vlada KS od Dejtona sa Fortom na celu je za januar 2022 godine narucila 900.000 m3 plina, a sto je za 400.000 m3 manje nego sto narucivalo posljednjih 40 godina za januar. Kao rezultat toga imamo situaciju da se mora kupovati dodatna kolicina plina, ali sada izvan ugovora po 5 puta vecim cijenama. Ovako nesto niko gradanima Sarajeva nije uradio osim agresora za vrijme rata 92-95. Forto i Konakovicu, ako ne budete odgovarali na ovom svijetu, na onom morate. Ovo je ZLOCIN.
Usteda na grijanju SAVA gumama je i do 25% u odnosu na kaloricnu vrijednost TIGAR guma upozoravaju strucnjaci
I ko je kriv NIKO, ko ce odgovaeati NIKO, ko ce se smrznuti SVI… kome ce doci uvecani racuno za struju SVIMA
LOPOVLUK na sve strane. Samo se usudite žohari.
dragi moji pitari, ovo vam kirbas trezoras porucuje...ili ce te glasovati za mene i moje.. il ima da cvokocete....
HAHHAHAHHAHAHh ako ako
A vama dragi Klix opet top vijesti sankcije pa SDA pa Forto. Ovo tamo negdje kasnije, jer… nebitno je… *ebo grijanje. Ko se jos grije?
Stan, voda, hrana i grijanje su osnovne potrebe za opstanak, kad god zavisis od drzave , sistema , grada za bilo koju od ovih kategorija to je rizik koji sam prihvatas. Mitigacija tog rizika je : ne zavisiti od drzave ili mijenjati drzavu ili sistem koji obezbjedjuje ove kategorije. Na zalost to je teorija… ama se vazda zanoravi u praksi kad sh novi izbori, kad tema grijanja u ljetnim mjesecima izgleda ko dalek san.
Ili kupis kucu i grijes se na drva
Rusija zatvorila cjevi, iz ovog treba učiti i samostalnu energiju producirati bez gasa, toliko Elektrana i mi moramo od rusa zavisiti !?
Cestitam