Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka ga nagradila. Psovao nam genocid a kao nagradu dobio zgradi za UIO od cca 100 miliona. Mi smo glupani.
Glupane ja nisam ni zeleni ni trojkaš. Btw nisam ni glasao ako vec moram da kazem. Jel se vama sve svodi na SDA i Trojku na Klixu, jel znaš šta pametnije napisati. Jesi cuo za kritiku. Ograniceni komentatori ili teška balavurdija
Tužba za genocid nije ukinuta niti prodata - nego zaustavljena time što je Ministar Pravosuđa Tegeltija odbio da obnovi mandat advokatu koji predstavlja BiH. Znači zaustavili je Srbi jer im je Dejton dao mogućnost da to urade a izdajnička Trojka to iskoristila da optuži SDA da su “prodali” tužbu. A Bošnjo nasjeo na foru.
Za trojkaške botine: Kakvih ba preko 500 hiljada glasaća Trojke, ne zasmijavaj me hahahaha. Zato na sljedećim izborima nećete osvojiti ni 10.000 glasova, sve tri stranke zajedno! I zaboli me ona stvar za javni novac, vi ste pokazali da vam je to ustvari bilo najvažnije, raspodjela fotelja u firmama, i da ste perfidno slagali i prevarili svoje glasače. Zato ćete na narednim izborima biti jednostavno pometeni i pregaženi! 👍
Moralo se 11 stranaka udružiti, uz pomoć Šmita, Marfija, Satlera i kompletne međunarodne zajednice, nametnuti vladu, suspendovati ustav države, kako biste skinuli SDA i dojahali na vlast, a sada pričate o nekakvih 500 hiljada ahahaha. Joj niste ni svjesni kako ćete grohnuti na izborima, to će biti debakl epskih proporcija!
Zeleni, nikad vise necete u bht telefom ;)
Zene preko 40 godina sa dugom, crveno ofarbanom kosom lice na neka cudna bica iz mitologije! Zena dalje oke, ali kad joj vidim profil mislim gledam neki sf film.
Trojka pala na koljena. Nažalost, Dodik nakon psovanja genocida postaje pobjednik. Za sve to zaslužni su Nikšić, Konaković I Forto
Ma ovo je odron od države, treba istini pogledati u oči. Nema sreće gdje bi jedan da gradi a dvojica uporno razgradjuju, a sve uz asistenciju trećerazrednih bjelosvjetskih hostaplera. Zato i jesmo prvaci svijeta u svemu negativnom, a ovdje ce ostati samo ko nema ni gram šansi da ode vani.
Ako trojka ne bude izbrisana sa lica zemlje nakon sljedecih izbora, tacno zasluzujemo da nestanemo kao dinosaurosi. A zelim se pokakit na glavu Sarajlicama koji su ih i doveli
Majku vam vašu izdajničku sve vam jbm Konakovicu , Nikšiću , Forto i kompanija
Nije moguće to, kako to ? Nikšić kaže da se razgovara i dogovara hahabahha. Sad može Dino na utakmicu i nek povede Muzura da se druže sa Dodom majmuni.
Ja misli da Nema Niko ovaku uredemu Drzavu kao mi Bosandzerosi i Hercegovci!?
Tako je svima se posro po faci i pravoslavcima i muslimanima +. Maznuo ogromnu Lovu zahvaljujuci nesposobnjakovicima Bosnjačkih političara 👏🏻👏🏻👏🏻 svaka ti čast Mile jest da te mrzim ali za ovo svaka ti cast
Njoj se čini a nigdje argumenata.
Ovim trojkaškim smradovima koji sve neistomišljenike nazivaju SDA botovima: Znaš koliko me zaboli za Telekom, botino tupava, ali zato ste vi Trojkaši pokazali šta vam je ustvari jedino bilo bitno, da preuzmete firme i da se uhljebite u fotelje. A sada nastavite botovati i relaksirati sa Dodikom i Čovićem, provaljeni ste, jadovi trojkaški!
Jos nisam skontao ko se vuca vise kroz medije? Politicair ili starlete .. mislim isti su da budemo jasni.
Pa ko je nasjeo na njegov blef? Ne vidjeh panike bas pretjerano. Ako se misli odvajati, nek proba.
Sve biznis, narod nula
Preduslov sa bilo kakvo pregovaranje bi trebao biti priznanje genocida, priznanje da je Srbija ucestovala u agresiji I iskrena isprika za sva zla koja su sistematski cinili nasem narodu. Alija je za sve kriv jer je pregovarao sa alkoholicarima i krvnicima kojima je dao vise od pola drzave.
Samo mu presijecite finansijsku pomoc da ne moze da vraca kredite. A nacionalizam neka okaci macku o rep.