Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jEBEŠ USTAV, KO DA GA NEKO POŠTUJE.
Ne samo temperature ...nego i Politicke Pornografije...!
Ne znam sta su Srbi ocekivali??? Ovo je sekularna zemlja. Neka svako svoju vjeru upraznjava kod kuce a skole, policija, institucije, drzava ne mogu imat krsnu slavu halooooooo?
Mozda bi mogle kad bi bile toliko jake. Zamisli u BiH se slavi sve drzavne i religijski praznici istovremeno svugdje. Firme, drzavne institucije, policija, medicinari, vatrogasci zatvaraju svoje kapijejer i oni imaju pravnu pozadinu.Naravno da bi se netko radovao zbog nepoznavajucih poslijedica a sta je sa drugima?