Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Bakir govori sve istinu 100.000 ljudi zaposli se sam https://youtu.be/Igj7iX9t15U
Pogledajte slike, sve fini ljudi, kunem se da su prije rata živjeli život dostojan čovjeka, BAŠ SE NEŠTO PITAM KO LI IM PRIREDI OVAJ JAD I BIJEDU I DOVEDE IH DO SIROTINJSKE KUHINJE. Izetbegović neki dan reče: ,,nemojte više govoriti da se prije živjelo bolje kada znamo da se prije par decenija živjelo gore...,, Prije par decenija u Sarajevu BAKIRE NIJE BILO POTREBE NITI JE POSTOJALA NITI JEDNA SIROTINJSKA KUHINJA, SADA IH BEZBROJ JER TI VODIŠ ZEMLJU. Neka drugi kaću kako je vodiš????
Izetbegoviću pogledaj tvoj narod za kazanom, ovo je zahvaljujući tvojoj pameti i vladavini, 20 godina vladavine, a svaki čas nova sirotinjska narodna kuhinja, evo i ADRA se uključila, ali ne bendaš ti to, teško nama ali balije smo mi, mi smo glupi do bola, narode pogledaj ovu djevojčicu za kazanom, srce da ti pukne, Bakirovu djecu služe sluge......................................................................???????????????
...nemojte na bakija. ima samo pola kuće. on, dodo i čovinjo i sastaviš kućicu sa šupom.
...taki patriJota a kokuz. nema druge, valja pomagat :))
IMALI NEKO U BIH DA JE SPREMAN DA SE BORI DA NE BUDE GLADNIH.VLASTI SE MORAJU NATJERATI ILI SILOMN ILI MILOM DA SVAKOM POJEDINCU KOJI JE DOVEDEN U SITUACIJU EKSTREMNOG SIROMASTVA OBEZBJEDE EGZISTENCIONALNI MINIMUM: TRI OBROKA DNEVNO,SMJESTAJ,GARDAROBA I HIGIJENSKE POTREBSTINE. DRAGI SUGRADZANI,OVO STA MI DOZVOLJAVAMO KORUMPIRANIM VLASTIMA JE GRIJEH.
SVAKA ČAST ali..u Federaciji sami vjernici...pametuju, uče, idu u džamiju, na portalima ispisuju ajete, vaze kako se pada na sedždu, ama pametni do bola...i pošteni, pa i Bakir Izetbegović vjeruje u Allaha, posti, klanja, sve ovo radi ALI NIKO OD NJIH NIKO SE NE BOJI BOGA, jer da se boji Boga sve bi bilo drugačije svi bi imali ovo što vi kažete ali Bakir i ini ne bi bili truhli bogataši . Kada se ne bojiš Boga znači DA LAŽEŠ DA NEVJERUJEŠ u istog. SA LAŽOVIMA NEMA ŽIVOTA, NOTORNA ČINJENICA
Citas li ti ovo Bakire sjeme ti se zatrlo. Znas li ti za ovo siromastvo tvojih sugradjana. Ide na bolje, kazes. Crkli svi ako Bog da u to od gladi.
Vako ce se bakir uskoro hraniti inshallah..
Splačina od hrane.